Video: Košarica dobrega počutja

Dodatna pomoč delovnim kolektivom

Alma Glumac
27. 2. 2017, 13.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V akciji ZDRAVA SLOVENIJA ob pomoči osebnega trenerja ter s spodbudo olimpijcev vse do maja petnajstim srečnežem stojimo ob strani pri njihovi spremembi življenja na bolje. V sklopu akcije smo poskrbeli tudi za delovne kolektive, ki zaradi hudega tempa večkrat preskočijo malico, in jim prinesli košarico dobrega počutja.

Zdenka, Valentina in Klemen Bunderla s košarico dobrega počutja.

Za zdravje moramo v prvi vrsti poskrbeti sami. Vsaj pol ure na dan se moramo gibati. Najbolje je, da preživimo sončne popoldneve v naravi na sprehodu, kjer napolnimo naše celice s potrebnim kisikom. Poleg gibanja je za zdravo življenje izrednega pomena tudi uravnotežena prehrana. Celodnevno sedenje v pisarni, tekanje s sestanka na sestanek, stresni delovnik in pokažejo se posledice na zdravju. Začenja nas boleti želodec, nimamo prave energije in poslabša se prebava.

Izboljšana receptura

Jutranja ekipa Radia Aktual je s košarico dobrega počutja polno sadja in jogurtov LCA z novo, izboljšano recepturo obiskala podjetje SPINNAKER NT. Pisala nam je Zdenka Janežič iz podružnice podjetja, ki je skupaj s sodelavko Valentino prevzela košarico: »Zaslužili bi si košarico, ker smo simpatičen majhen kolektiv nedolgo ustanovljenega podjetja v katerem je prijetna klima. Smo hrčki, ki vedno nekaj meljemo, da se razume – zdravi prigrizki so vedno na prvem mestu od sadja do oreščkov. Zato menim, da bi bili pravi naslov še za kakšne beljakovinske bombice, kot jih ponuja LCA.«

Sproščajoče doživetje odličnosti

Uporabiti le najboljše iz narave je bilo osnovno vodilo pri izbiri sestavin izboljšane vsebine LCA tekočih jogurtov ZELENE DOLINE, medtem ko trenutki, ujeti v družbi LCA tekočih jogurtov, predstavljajo sproščajoče doživetje odličnosti. LCA tekoči jogurti se z novo recepturo uvrščajo med prvake dobrega počutja. Poudarek je na kalciju, ki pomaga prebavi.