Zabava

Koncert Aktualov dan žena: Kako in kdaj do Stožic?

K.N.
27. 2. 2017, 13.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Odštevajo se zadnji dnevi do razprodanega koncerta v dvorani Stožice. Kaj se bo dogajalo pred koncertom, kako brezplačno do Stožic in ostale koristne informacije.

R.A.

Pestro dogajanje že pred koncertom!
Pričetek dogajanja bo že ob 17.00 z oddajo Aktualova Galama. Voditelja Dean od the Mike in Anita Gošte bosta tudi v neposrednem radijskem prenosu. Pred dvorano boste lahko uživali v družbi simpatičnih Aktualovih mornark in postavnih mornarjev ter vedno poskočne maskote Aktualka. Tam bodo tudi vsi Aktualovi voditelji in voditeljice.

Poleg nepozabnega doživetja pa boste lahko po koncertu domov odnesli tudi spominek na najboljši dogodek leta. Na voljo bodo številni promocijski izdelki (kape, majice, šalčke, ...), na katere boste lahko natisnili vam najljubšo sliko. NOVOST: Letos bodo prvič na voljo tudi personalizirane majice s podpisi nastopajočih! Stojnica z izdelki bo na voljo skozi celoten koncert, na hodniku zelenega ringa pri vhodu na vip parter.

Za vašo garderobo bo poskrbljeno!
Svoje plašče in jakne boste lahko odložili v garderobi pri prijaznih hostesah, ki vas bodo čakale na zelenem ringu.

Poseben prometni režim
Zaradi koncerta »Aktualov dan žena 2017« v Stožicah, bo v petek, 3. marca 2017, na VOJKOVI CESTI veljala posebna prometna ureditev, in sicer:
- ob 18:00 uri se na delu Vojkove ceste od križišča z Baragovo ulico do južne servisne ceste (ob Severni obvoznici) uredi enosmerni prometni režim v smeri Severne obvoznice;
- prometna ureditev bo veljala do predvidoma 01:00 ure naslednjega dne.

Na koncert z mestnim avtobusom LPP
Vaša VSTOPNICA za Aktualov koncert velja tudi kot vstopnica za mestni avtobus LPP. Torej, če jo boste pokazali vozniku, se boste lahko do Stožic zapeljali brezplačno. Vstopnica za brezplačen prevoz bo veljala 3 ure pred koncertom in 3 ure po koncertu.

Linije mestnega prometa obratujejo v skladu z ureditvijo prometa, in sicer:
- linija št. 20 bo obratovala po spremenjeni trasi: Vojkova cesta, obračališče, Štukljeva (severna servisna cesta), Dunajska cesta, Baragova ulica, Vojkova cesta (redna trasa),
- linija št. 13 bo obratovala nespremenjeno,
- 20 minut po koncu prireditve bodo odpeljali zadnji avtobusi do vseh končnih postaj.
Med parkirišči bo urejena krožna linija: Vojkova-servisna cesta-del krožišča Tomačevo, mali rondo pri ŠRC, Štajerska cesta, Kranjčeva ulica, Tomačevska cesta, parkirišče Nove Žale (obračališče).

Kje lahko parkirate
Za obiskovalce bo parkiranje možno na naslednjih parkiriščih:
Parkirna hiša ŠRC Stožice (Parkirate lahko na vseh vhodih, razen na vhodu št. 4. Če želite dobiti parkirišče v garažni hiši, morate biti v Stožicah do 18.00, ker bo hiša najverjetneje hitro polna. ), Kranjčeva, Pop TV, Žale, Nove Žale, Ekonomska fakulteta, FDV in parkirnih hišah WTC in Modri kvadrat. Parkiranje na parkiriščih v lasti MOL bo 2 uri pred prireditvijo in 1 uro po prireditvi brezplačno.

Aktualovci s celotno ekipo in vsi nastopajoči vas že nestrpno pričakujejo! :)

PROMETNA UREDITEV