Oskarji 2017

Ryan Gosling je Evo Mendes zamenjal za zapeljivo svetlolasko

K.M.
27. 2. 2017, 13.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Vsi se sprašujejo, kdo je dekle, ki je na podelitvi oskarjev spremljajo igralca in nominiranca Ryna Goslinga?

Profimedia

Igralca Ryan Gosling in Eva Mendes sta že nekaj let v razmerju, v katerem sta se jima rodili dve hčerkici, a svoje zasebno življenje vseeno uspešno skrivata pred očmi javnosti. Le redko se na javnih prireditvah pojavita skupaj in se z družino tudi drugače raje zadržujeta na lokacijah, kjer jim ne sledijo medijske kamere. Oboževalci in organizatorji so kljub temu pričakovali, da ga bo življenjska sopotnica podprla na zanj tako velikem večeru, kot je podelitev oskarjev, kjer je bil nominiran v kategoriji najboljši igralec. A je simpatični igralec šokiral vse, ko se je ob njem pojavila zapeljiva svetlolaska. 

Profimedia
Ene redkih skupnih fotografij Eve in Ryana.

Uporabniki družbenih omrežji, predvsem twitterja, so dobesedno ponoreli, zaradi simpatične svetlolaske in predvsem njenega dekolteja na včerajšnji prireditvi. Številni so se spraševali, kdo sploh je, kako ji je uspelo priti do Goslinga, nekateri pa so celo namigovali, da bo Eva Mendes znorela. Za to pa naj bi bil krvi predvsem dekletov zapeljivi dekolte. 

Kar nekaj časa so mediji potrebovali preden so izvedeli, da gre v resnici za Ryanovo starejšo sestro Mandi Gosling, ki pa se ob njem ni pojavila prvič. Ta podatek pa je seveda razveselil tudi oboževalce njegove partnerke, ki so bili na igralca kar malo jezni, ker je na prireditev prišel v tako zelo zapeljivi družbi.