Video spodbuda Vasilija Žbogarja

Lepa, a težka zaobljuba!

Alma Glumac
27. 2. 2017, 11.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V akciji ZDRAVA SLOVENIJA spodbujamo zdrave novoletne zaobljube in jih ob pomoči osebnega trenerja in ob spodbudi olimpijcev petnajstim srečnim izžrebancem tudi pomagamo uresničiti.

Srečni izžrebanci bodo vse do maja pridno trenirali, spreminjali vsakodnevne navade in se zdravo, uravnoteženo prehranjevali. Če bodo na tej poti vztrajali in bili uspešni, se bodo v mesecu maju potegovali za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE, ki jim lahko prinese denarno nagrado v višini 2.500 evrov.

Bogdan Capuder in osebni trener Tom Berlič.


Osebni trener Tom Berlič je na uvodnem srečanju spoznal že večino naših udeležencev. Zanimale so ga zdrave zaobljube in kako se jih nameravajo lotiti, koliko ur na teden posvetijo rekreaciji in kako se po gibanju počutijo.

Bogdan Capuder si želi preteči 42 kilometrov v manj kot štirih urah.

Akciji se je pridružil Bogdan Capuder, ki bo letos maja praznoval 42 let. Njegova zdrava zaobljuba je preteči 42 kilometrov na Ljubljanskem maratonu v manj kot štirih urah. Poleg osebne motivacije Bogdan potrebuje navijače Radia Aktual, ki bodo s transparenti navijali ob cesti in poslušalce Radia Veseljak, ki bodo s harmonikami na vsakem ovinku igrali Avsenikove in Slakove melodije. Bogdan bi se rad srečal z Vasilijem Žbogarjem. Vasilij je prav posebej za Bogdana posnel spodnji video s spodbudnimi besedami.


Specialist zdrave zaobljube

Imamo že deset srečnih izžrebancev, ki bodo pod budnim očesom naših specialistov in športnih ambasadorjev vse do maja spreminjali svoje življenje na poti do zdravja in dobrega počutja. Zraven se bodo potegovali še za praktične nagrade. Denarni sklad zanje znaša 2.500 evrov. Če bodo vztrajali na tej poti in če bodo uspešni, bodo lahko sodelovali tudi v boju za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE. In prav ta lovorika jim bo prinesla denarno nagrado v višini 2.500 evrov. Korenito bodo morali spremeniti svoje življenjske navade, jedilnik, se začeti gibati in uravnoteženo prehranjevati. Hkrati ne bo prostora za poškodbe, zato bodo morali trenirati po pameti. Komu bo uspelo? Kdo bo postal Specialist zdrave zaobljube?


Klub za zdrav življenjski slog

AS Klub ugodnosti z zanimivimi ponudbami s področja zdravja in športa svojim članom pomaga pri njihovi skrbi za aktivno preživljanje prostega časa in zdrav življenjski slog ter jim ob tem prinaša pomembne prihranke. Bi tudi vi želeli spoznati ugodnosti? Pridružite se nam na www.as-klub.si.