1000 in 1 ideja

Plastične vrečke so lahko tudi večnamenske

zf
20. 8. 2017, 21.07
Deli članek:

Se tudi po vaših predalih valja na desetine plastičnih vrečk za shranjevanje živil, tistih za v trgovino, vmes pa še kakšnih drugih? Preverite, kako jih lahko vsestransko uporabite.

Arhiv
Zaščitite nove superge pred nesnago z vrta; obujte jih v plastične vrečke. zaščitite superge

Če tudi vi skorajda nevede vsak dan prinesete v svoj dom kakšno plastično vrečko, omare pa se skorajda šibijo pod njimi, imamo za vas kar nekaj idej za njihovo ponovno uporabo.

Zavarujte superge

Prazno škatlo za robčke lahko uporabite za shranjevanje vrečk. Drugo za drugo zložite v škatlo tako, da vsako naslednjo zataknete skozi ročaje. Tako vas bo vrečka vedno čakala, da jo uporabite.

Ste nedavno kupili nove superge in jih ne želite umazati prvič, ko se odpravite po zelenjavo na vrt? Čez superge nadenite plastično vrečko, ki bo poskrbela, da bo obutev ostala čista.

Priročen vzglavnik

Ustvarite priročen vzglavnik za na pot ali pa z njim okrasite kavč v dnevni sobi. Najprej naberite večji kup plastičnih vrečk. Vse stlačite v večjo vrečko, ki je približno enake velikosti kot pregrinjalo za vzglavnik. Vrečko, v katero ste spravili druge vrečke, dobro zavežite in jo oblecite v prevleko za vzglavnik. Zaprite gumbe in uživajte z novim vzglavnikom.

Pleskarska podloga

Želite prebarvati svojo predsobo, pa ste pozabili kupiti posodo, kamor nalijete barvo? Uporabite star pekač in večjo vrečko. Najprej preverite, ali valček za barvanje ustreza velikosti pekača. Če se ujema, je primeren za posodo, kamor boste nalili barvo. Pekač nato oblecite v vrečko, ki jo zavežete, da ne bo polzela. Vanj nalijte barvo in pleskanje se lahko začne!