Sončev mrk

Na čudež narave se lahko pripravimo različno

snč
20. 8. 2017, 13.38
Posodobljeno: 20. 8. 2017, 13.40
Deli članek:

V ponedeljek bo ob 20.27 nastopil Sončev mrk.

Profimedia
Ponedeljkov sončev mrk lahko izkoristite za napajanje s kozmično energijo.

Mrk je pojav, ki se vedno zgodi na mlaj (Sončev mrk) ali ščip (Lunin mrk). Ko gre za Sončev mrk, se Luna znajde med Zemljo in Soncem in ga zato prekrije.

Mrki že od nekdaj napovedujejo naravne katastrofe, nepredvidene dogodke, velike nesreče, škandale, umore in podobno. To gotovo ni ugodno obdobje za pomembne projekte, zato je bolje, če je to seveda mogoče, da težje naloge in projekte prestavimo na teden dni pred mrkom in tri dni po njem, ko sta Luna in Sonce spet v normalnem ritmu. Med mrkom je namreč dogajanje tako intenzivno, da nam lahko vse niti uidejo iz rok in ne moremo več nadzorovati svojih dejanj in poteka dogodkov.

Na Sončev mrk pa lahko gledamo tudi drugače, saj ga je mogoče izkoristiti v naš prid. Popolni Sončev mrk je namreč izjemen čudež narave in pravi energijski čudež. Predstavljamo si ga lahko kot izjemen portal, prek katerega bomo prejeli ogromno energije in veliko kozmične poravnave. Ob tej predstavi mrk torej ponuja priložnost energijskega napajanja in prejemanja kozmične energije.