Zvezdniški sij

FOTO: Razkrivamo zvezdniški sestri

ns
6. 9. 2017, 20.15
Deli članek:

Priljubljeni igralki Saša Pavlin Stošić iz Usodnega vina in Gaja Filač in Ene žlahtne štorije vsaka po svoje kroji igralsko kariero, a si kot sestri stojita ob strani.

Mediaspeed
Čeprav imata Gaja in Saša različnega očeta, imata veliko skupnega in sta obe igralki.

Veliko je znanega o priljubljeni igralki Saši Pavlin Stošić, ki smo jo lahko spremljali v uspešni seriji Usodno vino, številnih gledaliških igrah in tudi slovenskih filmih, a podatek, da ni edina igralka v družini, je doslej bolj kot ne ostajal skrivnost. Saša ima namreč še tri sestre – Andreo, Aleksandro in Gajo.

Mediaspeed
Saša v družbi sestre Andree Pavlin Stošić, ki je priznana vizažistka.

Povezane že od mladih nog

Sašine sestre, ki imajo različne očete, so vse tako ali drugače povezane z umetnostjo. Najstarejša sestra Aleksandra Stošić dela in živi v Milanu, kjer končuje magisterij iz notranjega oblikovanja na eni najbolj priznanih šol, Andrea Pavlin Stošić je priznana vizažistka in jo lahko tudi največkrat opazimo v družbi sestre Saše, s katero sta sodelovali tudi v Usodnem vinu in pri nekaterih drugih projektih, najmlajša sestra Gaja Filač pa je prav tako igralka, saj je zdaj novi obraz priljubljene serije Ena žlahtna štorija.

Konkurenca v službi, ljubezen doma

Čeprav sta tako Saša kot Gaja obe v igralskem poklicu, pravita, da to zanju ni nobena ovira. »Vesela sem, da je bila Gaja sprejeta na študij igre, saj smo vse sestre odraščale v umetniškem duhu, veliko smo bile skupaj v otroštvu in smo vse zelo povezane,« je povedala navdušena Saša. »Sašino pot sem spremljala že od začetka, hodila na njene produkcije na AGRFT. Ker je bil moj oče direktor fotografije pri filmih, sem rasla s to umetnostjo in je morda res vse skupaj pripeljalo do tega, da sem tudi sama pristala v igralskem svetu. Veselim se študija, hkrati pa uživam v snemanju Ene žlahtne štorije,« je povedala prikupna Gaja Filač.

mare vavpotič
Gaja Filač bo tako kot sestra Saša Pavlin Stošić tudi sama akademska igralka, saj je letos poleti uspešno opravila sprejemne izpite na AGRFT, kjer bo oktobra postala brucka igre.

Mediaspeed
Saša Pavlin Stošić