Pravi, da ji je težko

Angelina Jolie: Ne uživam v samskem življenju

R.T.
6. 9. 2017, 12.15
Posodobljeno: 6. 9. 2017, 12.55
Deli članek:

Pojavile so se govorice, da sta se zakonca pobotala, česar pa Angelina ni potrdila.

Profimedia
Nove fotografije razkrivajo, da je Angelina Jolie izgubila kar nekaj kilogramov.

Po svetovnih medijih so zaokrožile novice, da sta Angelina Jolie in Brad Pitt znova skupaj. Novica ni dočakala uradne potrditve in zdelo se je, da gre bolj kot ne le pobožne želje tistih, ki si želijo združitve dveh hollywoodskih ikon.

Da je samsko življenje težko, je v intervjuju za Sunday Telegraph priznala Angelina, ki ima trenutno polne roke dela s promocijo svojega filma First They Killed My Father. Udeležuje se številnih intervjujev in zvezdica priznava, da je vse skupaj naporno.  

Profimedia
Angelina Jolie

"Prvič po dolgem času delam to. Ni lahko. Tokrat sem nekoliko sramežljiva, ker nisem več tako notranje močna, kot sem bila v preteklosti," je priznala Angelina.

Novinar je opazil, da je zadnjih 12 mesecev pustilo pečat na 42-letni igralki, ki deluje bledo in utrujeno. Očitno pa v samskem življenju Angelina ne uživa pretirano, kar je tudi priznala. "Ne uživam v samskem življenju," je priznala za britanski Sunday Telegraph. "To ni nekaj, kar sem želela. Nič prijetnega ni v tem, le težko je," je nekoliko depresivno trenutno stanje ocenila igralka, ki je bila doslej poročena trikrat.