»Tinder generacija«

Nepozabna noč: Zaplezala se je med reševanjem lastnega iztrebka

R.T.
6. 9. 2017, 20.35
Deli članek:

Po zmenku prek Tinderja sta se vrnila v njegovo stanovanje, ko se ji je pripetila »nečastna« pustolovščina. Voda v straniščni školjki njenega blata nikakor ni »želela« odplakniti, nesrečnico pa je zajela nenadna panika.

Youtube
Počakati je morala na pomoč gasilcev.

Mlada telovadka iz britanskega Bristola se je prek aplikacije za zmenkarije Tinder za prvi zmenek dogovorila s študentom Liamom Smythom. Druženje bi minilo nadvse uspešno, če se ji ne bi ob vrnitvi v njegovo stanovanje pripetila straniščna nevšečnost. Ker je njen »trdoživi« iztrebek vztrajal v straniščni školjki, jo je obšel nenaden občutek sramu, zaradi česar je segla po svojem »nečedu«, ga zagrabila in zalučala skozi okno. Nesreča je hotela, da reč ni pristala na vrtu, temveč na notranji polički med dvema oknoma.

Zadevo je brez zadrege pojasnil sam Liam, ki je zaradi incidenta, ki je sledil, ustvaril tudi spletno stran za skupinsko financiranje. »Preživela sva zelo prijeten večer. Večerjala sva, spila nekaj piv in se vrnila v moje stanovanje, da bi odprla steklenico vina ter pogledala film,« je opisal. Presenečenje je sledilo, ko se je vrnila iz kopalnice in mu v zadregi razkrila težavo. »V to območje somraka je odvrgla svoje blato,« je opisal ozek prostor med dvema oknoma. Povedal je še, da je sam želel steklo razbiti s kladivom, vendar naj bi se ona kot telovadka odločila, da »z glavo naprej« spleza do svojega »neprimernega paketka«, kjer pa se je nesrečno zagozdila. Liam je moral na pomoč poklicati gasilce.

Youtube
Operacija je bila uspešna.

Čeprav so punco rešili nepoškodovano, jo je skupilo njegovo okno. »Ne pritožujem se, storili so, kar so morali. Težava je v tem, da me bo zamenjava stala več kot 300 funtov, kar pa meni kot podiplomskemu študentu predstavlja zajeten kos mesečnega proračuna,« pravi. Prek skupinskega financiranja je najprej želel zbrati 200 funtov, vendar so mu dobrodušneži že zdaj podarili več kot 1200 funtov. Z »nesrečnico«, ki je seveda želela ostati neimenovana, sta se zato odločila, da višek podarita dvema dobrodelnima organizacijama: prva podpira gasilce, druga pa v državah v razvoju gradi in vzdržuje stranišča na splakovanje.

Youtube
Območje somraka.