NEKOČ IN DANES

Tanja Ribič je vsako leto videti bolje!

ns
9. 9. 2017, 12.55
Deli članek:

Priljubljena igralka je dokaz, da so leta le številke v glavi. Sama pravi, da pri svojih letih uživa, pazi nase in se ne obremenjuje z mnenji drugih. In to je njen recept za mladosten videz.

Arhiv časopisa Svet24
Tanja je že večkrat povedala, da pazi, kaj da nase, pa tudi vase: »Zdrava prehrana in veliko rekreacije je vsak dan na mojem meniju!«

Arhiv časopisa Svet24

Za priljubljeno igralko Tanjo Ribič, ki bo ob nedeljah spet zabavala s svojimi komentarji v šovu Znan obraz ima svoj glas, kjer bo znova sedla na žirantski stolček, bi lahko rekli, da življenje zajema s polno žlico. Danes šteje 49 let in je videti fenomenalno.

Sama pravi, da nekega skrivnostnega recepta nima, razen da vsak dan telovadi, se zdravo prehranjuje in pazi, kaj da nase. Ob pregledu fotoarhiva seveda ne moremo mimo izbora za pesem Evrovizije leta 1997, ko je Slovenijo zastopala s pesmijo Zbudi se. Potem so tu še vse serije, kjer je zablestela, med drugim v kultnem Teatru Paradižnik in Naši mali kliniki, pa seveda v številnih filmih. Sama še vedno zelo ljubi gledališče, ki mu je zvesta že vse od končane AGRFT. Tanji so sicer že očitali obiske lepotnega kirurga ali tretmajev ter raznih klinik, a je pred kratkim razkrila, da posega le po znani naravni kozmetiki iz Islandije.