Jelena Rozga

VIDEO: Zvezdnica vstopila v peto desetletje

Teja Pelko
8. 9. 2017, 20.10
Deli članek:

Jeleno smo prvič spoznali pred dobrimi 20 leti, ko je pri 18 letih začela svojo pevsko kariero v skupini Magazin.

Last izvajalke
Seksapilna Splitčanka je avgusta dopolnila 40 let.

Po odhodu iz skupine je počasi, a vztrajno zgradila svojo samostojno kariero, dandanes pa je sinonim za dobro zabavo. Čeprav je pevka videti, kot da ima 22 let, pa je seksapilna Splitčanka letos avgusta dopolnila 40 let.

Promocijski material
Zvezdnica je videti čudovito.

Jelena pravi, da se lahko za svoj mladosten videz zahvali svojim staršem, pa tudi baletu, ki jo je naučil mnogo več kot samo plesne korake. »Skoraj polovico svojega življenja sem plesala. Balet je bil moja velika strast. Plesno kariero bi nadaljevala, če ne bi prevladala glasba. Balet mi je dal veliko več kot plesne korake. Ob njem sem se naučila reda, discipline in predanosti. Za to, da sem videti, kot sem, pa se lahko zahvalim tudi svojim staršem, saj sem podedovala zelo dobre gene. Vedno sem bila zelo vitka, čeprav nikoli nisem bila na dieti. Prav tako se me za zdaj še izogibajo gube in upam, da bo čim dlje tako. Svoji koži sicer posvečam veliko pozornosti. Imam tudi dermatologinjo, ki ji zaupam že leta,« je razkrila Rozga.

Časa za večje praznovanje Jelena ni imela, je pa osebni jubilej proslavila s svojimi bližnjimi. »Leta so samo številka, veliko bolj pomembno je, kako se počutimo. Jaz sem zelo zadovoljna in srečna ženska. Imam zelo srečno zvezo, obkrožajo me ljudje, ki me imajo radi, in delam to, kar obožujem,« pravi Jelena.

Ker je poletje za glasbenike najbolj stresno obdobje (pevka je v tem času nastopila kar 25-krat), si bo čas za dopust in polnjenje baterij pred napornim decembrom vzela jeseni. Najprej se bo s prijateljico Gordano podala na njun najljubši grški otok, potem ko bo njen zaročenec, član dua 2Cellos Stjepan Hauser, zaključil ameriško turnejo, pa jo bo na lepše mahnila še z njim.