Tjaša Kokalj Jerala

Po skrivni poroki je lepotica Tjaša molčala tudi o nosečnost!

Nejc Simšič
8. 9. 2017, 06.45
Deli članek:

Tjaša Kokalj Jerala nikoli niti namignila ni, da pod srcem nosi naraščaj oziroma da bo veselje kar dvojno. Zadnje mesece je zelo dobro skrivala svojo nosečnost, pred dnevi pa je že povila dvojčici!

M24
Čeprav je rodila veliko pred rokom, je z dvojčicama vse v redu, Tjaša pa je tudi že nasmejana.

Instagram
Tjaša Kokalj se je umaknila iz javnosti, da je lahko skrivala nosečnost, ki je tako nihče ni opazil.

Ena naših najuspešnejših lepotic, manekenka, voditeljica in modna navdušenka Tjaša Kokalj Jerala je zadnje čase popolnoma izginila iz javnega življenja. Zdaj končno razkrivamo razlog – Tjaša je bila noseča, kar je uspešno skrivala, in pred dnevi je kar nekaj tednov pred rokom rodila dvojčici. 

Najprej skrivna poroka

Tjaša, ki je pred leti na Trumpovem svetovnem izboru za miss Universe dosegla zavidljivo 11. mesto, se je zadnji dve leti zavila v skrivnost. Začelo se je namreč lani, ko je konec maja svojemu srčnemu izbrancu Klemnu Jerali skrivoma dahnila usodni da, saj je novica v javnost prišla šele en teden po poroki. Takrat je povedala, da je poroko skrivala, saj je od nekdaj želela romantično in preprosto poroko »v krogu družine in prijateljev«. »Veste, okoli poroke nisva in ne bova delala prevelikega pompa, zato s Klemnom tudi nočeva, da se o tem preveč piše in govori,« je svoj sanjski dan komentirala Tjaša, ki je zdaj postregla še z eno skrivnostjo.

Ffacebook
Lani sta imela Tjaša in Klemen skrivno poroko, zanjo se je izvedelo šele teden po dogodku.

Skrivna nosečnost in rojstvo

Po Tjašini poroki so vsi samo čakali dan, da bosta zakonca Kokalj Jerala naznanila veselo novico, da pričakujeta naraščaj. A se to ni in ni zgodilo, dokler ni pred dnevi do nas prišla preverjena informacija, da je Tjaša že povila dvojčici! Kot smo izvedeli, je Tjaša namreč pred dnevi v šestem mesecu nosečnosti (veliko pred rokom) rodila dvojčici, ki ju je nosila pod srcem. Od vira smo dobili zagotovilo, da sta punčki trenutno v inkubatorju in da bo vse v redu, Tjaša pa je bila tudi že opažena z nasmeškom na obrazu, čeprav je seveda v skrbeh zaradi prezgodnjega rojstva svojih otrok. Tjaši in Klemnu čestitamo in seveda pošiljamo pozitivno energijo, da bosta punčki čim prej v objemu mamice in očka.