Kmalu znova starša

Veselita se še enega otroka: ne bo ga rodila, ampak kupila za ...

R.T.
7. 9. 2017, 10.02
Posodobljeno: 7. 9. 2017, 10.39
Deli članek:

Družinica se bo razširila ter se bo hčerki in sinu v klanu Kardashian West pridružil nov otrok.

Profimedia
Kim Kardashian

Kim Kardashian in Kanye West sta si omislila novega otroka, ki se bo pridružil dvema otrokoma, ki jima je ime North in Saint. Kim tokrat ne bo tista, ki bo rodila otroka, saj sta si zakonca omislila nadomestno mamo, poroča revija People. TMZ pa je poročal, da bosta zakonca januarja prihodnje leto dobila hčerkico.

Menda sta zakonca presrečna, ko jima je po dolgem iskanju uspelo najti popolno kandidatko. Zaradi težav v prvih dveh nosečnostih bi bila lahko nova nosečnost za Kim in otroka usodna.

Zakonca sta se zato z možnostjo, da otroka donosi nadomestna mati, ukvarjala že nekaj časa in v pomoč pri iskanju popolne kandidatke tudi najela za to usposobljeno agencijo.

Bančni račun nadomestne mame bo deležen precejšnje finančne injekcije. V povprečju pa nadomestne mame za trud v času pred nosečnostjo prejmejo 3000 dolarjev, med nosečnostjo vsaka dva tedna med 2000 in 3000 dolarji (v 40 tednih to pomeni znesek med 80.000 - 120.000 dolarji), približno dva tedna po rojstvu pa še od 40.000 do 60.000 dolarjev (oziroma tretjino do tedaj prejetega zneska). K tem zneskom pa je mogoče prišteti še določene druge dodatne stroške, ki jih plača stranka (na primer, selitev nadomestne matere).