Končno spregovorila

Meghan je jasna: Sva srečna in zaljubljena

snč
8. 9. 2017, 20.45
Deli članek:

Princ Harry in Meghan Markle sta svoje razmerje dolgo skrivala pred javnostjo, a so očitno napočili drugačni časi.

arhiv Svet 24
V Afriki sta Meghan in Harry praznovala prvo obletnico zveze in se menda tudi zaročila.

Odkar je postalo uradno, da sta v ljubezenskem razmerju zvezdnica serije Nepremagljivi dvojec Meghan Markle in britanski princ Harry, so vse oči usmerjene v zaljubljeni par.

Čeprav se je govorilo, da je njun dopust v Bocvani robinzonski, so zaokrožile fotografije, ki govorijo o nasprotnem – njuno ljubezensko gnezdece je bilo zelo luksuzno.

Le ta pa o svojem odnosu v javnosti ne govori, še bolj redko se zaljubljenca pojavita skupaj. Zdaj pa je očitno napočil čas, da o svoji ljubezni spregovori tudi simpatična igralka. 

Meghan je o Harryju prvič spregovorila v oktobrski številki ameriške revije Vanity Fair. »Sva par in sva zaljubljena. Zagotovo bo enkrat čas za to, da bova morala stopiti pred javnost kot par in povedati svojo zgodbo, ampak upam, da ljudje razumejo, da je trenutno najin čas. To je za naju. Je nekaj, kar najino razmerje dela posebno. Sva srečna,« je povedala igralka. K temu pa je dodala: »Lahko vam rečem, da je na koncu dneva vse zelo preprosto. Sva dva človeka, ki sta zelo srečna in zaljubljena.«

Je pa v javnost pricurljala novica, ki je zaljubljenca še nista uradno oznanila. Na nedavnem dopustu v Afriki sta se menda zaročila, kar pomeni, da bo poroka že prihodnje leto.