Šestdeset stajlingov!

FOTO: Natalijo ekipa ureja od nog do glave

ns
9. 9. 2017, 08.30
Deli članek:

Še pred začetkom velikega resničnostnega šova Kmetija smo pod drobnogled vzeli zvezdniško voditeljico Natalijo Bratkovič, za katero modna ekipa skrbi 24 ur na dan.

Mare Vavpotič
Seksi voditeljica Natalija Bratkovič.

 V zasebnem življenju sicer prisega na črno barvo, vendar je Natalija podobo prilagodila barvitosti kmetije. 

Ko vodiš šov, kot je Kmetija, te obravnavajo kot veliko zvezdo. In temu primerna je tudi skrb za videz. Da bo voditeljica Natalija Bratkovič videti popolna do zadnje podrobnosti, bosta skrbeli stilistka Zarja Predin in maskerka Lara Oven, ki pravita, da je delati z Natalijo čisti užitek. »V celotni Kmetiji bo skupaj približno 60 stajlingov. Od tega je 15 stajlingov za izločilne oddaje, ki bodo barvno izstopajoči, in še dodatni stajlingi za finalno oddajo, ki bo nekaj zares posebnega. Videlo se bo tudi malce več kože, vendar vse v meri dobrega okusa,« je povedala stilistka Zarja Predin, ki je hčerka glasbenika Zorana Predina.

Pop TV
S stilistko Zarjo Predin sta usklajeni do zadnje podrobnosti.

Ni muhasta zvezdnica

Nad svojima dvema »modnima vilama« je navdušena tudi voditeljica. »Če kaj,  imam srečo,  da je moja stilistka Zarja Predin. Čisto zares. Ko sva se namreč prvič slišali po telefonu, je bilo obema takoj jasno,  da bo to zelo složno sodelovanje. Odločili smo se za skoraj nič globokih dekoltejev, nič kratkih kril, veliko barv, predvsem pa veliko rožic. Kar zadeva mojo voljo pri stajlingih: imam jo,  če bi bila potrebna. Do zdaj še ni bila, Zarja je vse zadela v prvo,« je v smehu priznala Natalija.

Pop TV
Maskerka Lara Oven skrbi za Natalijin brezhiben make up.