Pekinezer

Ajči je Barbari prinesel srečo na Emi

Alesh Maatko
8. 7. 2017, 15.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Barbara Ogrinc je simpatična glasbenica, ki jo poznamo iz Ansambla Roka Žlindre. Sedemindvajsetletna pevka, ki zna poleg prepevanja poskrbeti za modne pričeske, pa je tudi velika ljubiteljica živali.

Osebni album
Simpatična Barbara Ogrinc pravi, da ima njen štirinožni prijatelj Ajči najraje ribje jedi, kot priboljšek pa obožuje posušene račje prsi.

Barbara Ogrinc
Razigrani Ajči ima celo vrečo različnih igrač. Mnoge izmed njih si celo zapomni po imenu.

Tako Barbari kot njenemu izbrancu Roku, s katerim sta nedavno praznovala enajst let skupne ljubezni, pa zadnjih sedem let dela družbo simpatični kosmatinec. Ogrinčeva nam je zaupala, da se ravno okrog Ajčija vrti zanimiva zgodba. »Z mano je vse od leta 2010, saj sem ga posvojila, tik preden smo zmagali na festivalu Ema 2010. Ravno tisti čas sem slučajno na facebooku pri prijatelju videla oglas, da podarjajo kužka pekinezerja. Ta pasma mi je bila že od nekdaj všeč, zato sem prijatelja takoj kontaktirala. V hipu sva se dogovorila in že naslednji dan smo ga šli iskat, prijatelj pa mi je ob tem dejal: Ajči ti bo prinesel srečo na festivalu Ema!«

NAGAJIV

»In takrat se je to tudi zgodilo, saj smo nastop okronali z zmago. Ajčija sem dobila, ko je bil star štiri leta, zdaj pa jih ima že enajst,« nam je zaupala pevka in dodala, da je Ajči, ki bo avgusta dopolnil dvanajst let, še vedno zelo igriv, saj ima doma celo vrečo igrač. Glede na to, da si jih veliko zapomni po imenu, se skupaj velikokrat igrata tako, da mora poiskati pravo igračo.