Neda Ukraden

VIDEO: Pri 66 letih pevka nastopa tudi po trikrat na teden

tp
8. 7. 2017, 08.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Življenje Nede Ukraden, ki je letos začela turnejo ob 50. obletnici svoje glasbene kariere, se precej razlikuje od življenja povprečne upokojenke.

Promo
Siniša je Nedo navdušil s svojim vokalom.

Babica, ki bo letos praznovala 67. rojstni dan, namreč še vedno koncertira po trikrat na teden, svoje oboževalce pa redno razveseljuje tudi z novimi pesmimi. Zadnja je izšla pred nekaj dnevi, gre pa za duet s skupino Pirati.

»Fantje iz skupine Pirati so odlični glasbeniki, Siniša pa vrhunski vokalist. Presrečna sem bila, ko so me povabili k sodelovanju, še posebej ko sem slišala, kako dobra je pesem. Pesem nosi naslov Tuđe slađe in govori o prevari oziroma o tem, kako se dve osebi želita ljubiti, čeprav sta vsak v svoji zvezi. Slišim, da je to danes povsem normalna situacija,« nam je v smehu dejala mladostna Neda. 

Pirati so navajeni družbe lepih deklet. V prešnjem spotu jim je družbo delala Ines Erbus, tokrat pa so zapeli kar s kraljico Balkana. »Po pravici povedano smo si najbolj želeli snemati z Jeleno Rozga, ker se nam to ni izšlo, pa nam je naš producent predlagal Nedo in mi smo takoj pristali. Sodelovati z Nedo nam je bilo res v čast, ona je glasbena legenda in ponosni smo, da smo pesem posneli prav z njo. Na snemanju smo se spoprijateljili, največje veselje pa nam prinašajo ogledi na youtubu, ki nakazujejo, da bo pesem postala velik hit,« nam je zaupal pirat Siniša.