Znani na plaži

FOTO: Nika Urbas pokazala svoje izklesano telo

ns
7. 7. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Ob peklenskih julijskih temperaturah se številni znani obrazi že hladijo v ohlajenem morju, kjer lažje prenašajo vročino. Najbolj nas je tokrat navdušila priljubljena Nika Ambrožič Urbas!

Instagram
Nika Urbas je pokazala svoje zapeljivo telo!

Da so znani obrazi veliko zanimivejši takrat, ko razkrijejo kak delček svoje zasebnosti, se zagotovo strinjajo vsi, ki te dni nestrpno čakajo na informacije, kje dopustuje estrada. Velika večina znanih obrazov te dni že uživa v brezskrbnem oddihu na morju, kjer se visokim temperaturam upirajo s hlajenjem v morski vodi.

Instagram
Neisha bo tudi letos dopustovala na Pagu, za zdaj je obiskala slovensko obalo – in odšla na »naravno solno terapijo«.

SAMO DA JE MORJE!
Vse štiri zvezdnice, ki smo jih danes vzeli pod drobnogled, priznavajo, da ni dopusta brez morja, v katerem se lahko ohladijo.

V današnjem izboru štirih estradnic smo najbolj navdušeni prav nad modno oblikovalko in zvezdniško sodnico šova Zvezde plešejo, Niko Ambrožič Urbas, ki se s svojim možem mudi na sončni Ibizi. Navdušeni smo, da je zaradi vročine odvrgla oblačila in vsem pokazala svoje zapeljivo telo v rdečih kopalkah!

Glasbenica Neisha se sicer na zasluženi dopust odpravlja sredi julija, je pa v začetku tedna skočila na slovensko obalo, kamor je odšla, kot pravi sama, na »naravno solno terapijo«.

Pevka Sanja Grohar je iz Londona, kjer živi, pobegnila v eksotično Dominikansko republiko, kjer na polno uživa.

Instagram
Lepotička Sanja Grohar uživa v Dominikanski republiki.

Svoj utrinek z družinskega dopusta pa je razkrila tudi voditeljica športa na Pop TV Nataša Gavranič, ki se s partnerjem Blažem Jarcem in sinom Galom mudi v hrvaških Selcah.

Instagram
Popova voditeljica športa Nataša Gavranič s partnerjem Blažem Jarcem in sinom Galom dopustuje v Selcah.