Vojvodinja

Mama ljubi Rogerja, hči navija za Andyja

S.N.Č.
6. 7. 2017, 20.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

V častni loži na wimbledonskem teniškem turnirju seveda ni manjkala žena princa Williama, Kate Middleton, saj je goreča oboževalka tega športa.

Profimedia
Na tekmi je Kate toliko bolj uživala, ker je Murray gladko opravil z Alexandrom Bublikom.

Sproščena kot malokdaj je evforično navijala za svojega dolgoletnega favorita Andyja Murrayja.

Nešteto pogledov pa ni pritegnila le zaradi evforičnega spremljanja dvoboja, ki ga je Murray na njeno veselje dobil, ampak tudi zato, ker se je za ta, zanjo izjemen dogodek še posebej bleščeče uredila. 

POPOLN VIDEZ

Najprej je v oči zbodla njena nova pričeska. Lahkotno frfotajoči in malce skodrani lasje, ki si jih je pobarvala malce temneje kot običajno, so delovali nagajivo, dodaten čar pa jim je dajal rdečkast pridih, ki se je pokazal, kadar se je vanje uprlo sonce. Videz je Kate dopolnila z lahko vpadljivo pikasto kreacijo znamke Dolce & Gabbana ter imenitno torbico s podpisom Victorie Beckham. 

Profimedia
Na trenutke je dogajanje na igrišču Kate močno zaskrbelo.

OBOŽEVALKA

Kako rada ima ta šport, je Kate razkrila tudi v najnovejšem dokumentarcu o Wimbledonu, kjer je med oboževalce tenisa uvrstila tudi svojega moža, mamo in sestro, s katerimi najpogosteje tekme tudi spremlja – najbolj pri srcu pa so ji prav te, ki se odvijajo na Wimbledonu. »Na teniških dvobojih v Wimbledonu je vedno izjemno vzdušje. Vse je tako navdihujoče, za vse, ki se zberejo v Wimbledonu. Vsakič, ko sem v Wimbledonu, pomislim, da bi tudi sama lahko igrala tenis, in vsakič si želim v roke vzeti lopar in zaigrati. A na žalost moji rezultati niso takšni kot tisti, ki jih na wimbledonskih terenih dosegajo profesionalni teniški igralci,« je medijem v smehu dejala Kate in razkrila tudi zanimivo družinsko skrivnost. »Moja mama je zaljubljena v Rogerja Federerja. Mislim, da je ne bo motilo, če bom to javno delila, mislim, da to Roger že ve.« Švicarski teniški as Roger Federer je bil leta 2011 tudi gost na kraljevi poroki.

Kate je v dokumentarcu razkrila, da je bila leta 2013 izjemno žalostna, ker ji zaradi visoke nosečnosti ni uspelo v živo spremljati dvobojev na wimbledonski travi. »Zdravnike sem prepričevala, da bi si lahko ogledala dvoboje, a so bili neomajni pri svoji odločitvi. Rodila sem dva tedna po tistem, ko je Andy Murray nadigral Novaka Đokovića. Kasneje sem Murrayju pisala in se mu opravičila, ker mi ni uspelo v živo si ogledati dvobojev.«