Razkrito

FOTO: Predstavljamo obraze serije Reka ljubezni!

ns
7. 7. 2017, 21.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Nova slovenska serija se dogaja v idilični dolenjski vasi Krka, ki jo obkrožajo zelena reka in čisti izviri. Končno so znani tudi glavni igralci serije ...

Pop TV
Serija Reka ljubezni bo polna presenečenj ...

 V novi seriji bodo nastopili tudi igralci, ki so vas navduševali že v megapriljubljeni seriji Usodno vino. In verjemite, tokrat bodo popolno nasprotje temu, kar so bili v Usodnem vinu. 

Osrednja družina originalne slovenske serije Reka ljubezni je družina Slak, ki ima mizarsko delavnico, ki prehaja iz roda v rod. Družino sestavljajo babica Marija in vnuka Rok in Blaž. Marijo bo igrala Marijana Brecelj, v vlogi simpatičnega vnuka Roka Slaka vas bo prevzel Tadej Pišek, nežnega Blaža Slaka igra Voranc Boh, nova slovenska ljubljenka Irena Rot pa je Lara Komar.

»ZLOBNI JUNAKI«

Premožni družini Medved kraljuje oče Bojan, ki se ukvarja samo s prodajo lesa. Je glavni sovražnik bratov Slak, prodaja jima les po visoki ceni ter ju javno krivi za požare v njihovi okolici. Branka Šturbeja bomo spremljali v vlogi nadutega in brezkompromisnega Bojana Medveda, njegovo žalostno ženo Sonjo igra Mojca Funkl, igralec Blaž Valič bo dobričina Janez Smole.

POP TV
Teja Glažar

»TARBULA IN AFRA«

Ni dobre zgodbe brez sester Božič. Priljubljena Teja Glažar bo stopila v natikače Angelce Božič, njeno sestro Terezo Božič pa igra Marinka Štern. Angelca in njena sestra sta vaški čarovnici, Angelca je ves čas kritična do vseh in malo paranoična, ne mara Irene, ker se ji zdi sumljiva, tako kot vsi drugi. Tereza je nežnejša verzija svoje sestre, s katero se ves čas prepira. V nasprotju z Angelco ima kar rada Ireno.

FINI TAJKUN IN RAZVAJENA HČI

Ana Urbanc igra razvajeno Valentino, bogataško hčer, ki del svojega življenja skriva pred zaščitniškim očetom. Rada veliko govori, po navadi neumnosti. V finih čevljih tajkuna Uroša Lekića rovari Aleš Valič, ki igra pohlepnega biznismena, ki je zelo zaščitniški do hčerke Valentine. In tukaj se zgodba Reke ljubezni šele prav začne. Več pa bo znano šele jeseni, ko serija pride na Pop TV.