Zabava

Vrača se kuharski šov!

b.p.
22. 8. 2016, 15.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Po prvi, izjemno priljubljeni in gledani sezoni se na Pop TV vrača zabavna kuharska oddaja Moja mama kuha bolje. Letos so pričakovanja žirantov, Gregorja Rozmana in Jureta Tomiča, še višja.

pop tv
Voditelj oddaje Jan Bučar se med snemanjem zelo zabava in zagotavlja zanimive oddaje za vso družino, ne samo za ljubitelje kulinarike.

Pop TV
Vsaka mama ima svoje preverjene kuharske skrivnosti, in ustvarjalci oddaje želijo, da bi jih tam razkrile.

Po uspešni prvi sezoni zabavne kuharske oddaje Moja mama kuha bolje se na Pop TV vrača družinska kuharija. Tudi v drugi sezoni boste lahko spremljali matere s sinovi in hčerami, ki radi skupaj vrtijo kuhalnice. 

Žirant oddaje Moja mama kuha bolje, kuharski mojster Gregor Rozman, je povedal: »Želim si, da bi bili tekmovalci še bolj drzni, na krožnikih pričakujem še več njihove domišljije. Kajti krožnik je le okvir platna, vse ostalo je kuharija v neskončnost. Lani me je najbolj presenetil krožnik z ocvrtimi jabolki, tam sem res postal nostalgičen.«

»Pari so vedno bolj pozitivni, na oddajo prihajajo s polno mero dobre volje. Opažam, da želijo presenetiti pri kuhariji, da želijo biti kreativni. Ne vem pa, če jim vedno uspe. Jaz sem vedno strog. Če je dobro, je dobro, če ni dobro, ni dobro,« meni drugi žirant, Jure Tomič, ki pri ocenjevanju ne pozna milosti.

pop tv
Jure Tomič, Jan Bučar in Gregor Rozman se veselijo nove sezone kuharskega šova.

Voditelj oddaje Jan Bučar se med snemanjem zelo zabava in zagotavlja zanimive oddaje za vso družino, ne samo za ljubitelje kulinarike. »Pri tekmovalcih, ki prihajajo na novo, se vidi, da spremljajo oddajo, in pridejo zelo pripravljeni. Manj se pustijo motiti, bolj sodelujejo z mano, so zabavni in prav nič sramežljivi. Si pa mi, ki ustvarjamo oddajo, želimo, da bi tekmovalci včasih bolj tvegali in ponudili kakšno eksotično jed, ki jo bo sicer težje skuhati, bo pa zato izvirnost toliko bolj nagrajena,« je povedal.