Kino premiera

FOTO: Hišni ljubljenčki navdušili Slovenijo

b.p.
22. 8. 2016, 14.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V ljubljanskem Koloseju so premiero novega animiranega filma Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov pospremili z veliko zabavo, na kateri niso manjkali slovenski sinhronizatorji, ki so posodili glasove junakom v risanki.

outnow
V kinu navdušuje komedija za vse generacije.

Na velika platna slovenskih kinematografov je prišla absolutna poslastica za vse ljubitelje živali in ponosne lastnike hišnih ljubljenčkov. Animirana komedija Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov bo namreč odgovorila na prastaro vprašanje, kaj slednji počnejo, ko ostanejo sami doma.

Nuška Drašček
"Noro sem se nasmejala ob vseh vragolijah hišnih ljubljenčkov, ki so v filmu res odlično prikazani. Priporočam ogled!"

Če ste mislili, da zgolj potrpežljivo čakajo na vrnitev svojih lastnikov, vas čaka pravcato presenečenje, ki vas bo nasmejalo do solz. V živahnem manhattanskem bloku se dan resnično začne, ko bitja na dveh nogah odidejo v službo in šolo. Takrat hišni ljubljenčki začnejo z ustaljeno dnevno rutino, ki vključuje medsebojno druženje, izmenjevanje zabavnih zgodb o lastnikih ter vadbo najbolj prikupnih izrazov, s katerimi bodo dobili več priboljškov.

outnow
Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov je navdušilo vse ljubitelje animiranih filmov.

Na veliko premiero v ljubljanskem Koloseju so prišli tudi številni znani obrazi, ki so čestitali slovenskim sinhronizatorjem, ki so posodili glasove v slovenski različici. Jernej Kuntner, Jure Mastnak, Lena Hribar, Grega Skočir, Tjaša Železnik, Vid Valič, Marjan Bunič, Jose in Andrej Murenc so odlično posodili glasove junakom fantastične animirane komedije, ki razkriva, kaj naši ljubljenčki počnejo, ko smo zdoma.