UŽIVAJO NA MORJU

Bono uživa pri naših sosedih

M.V.
21. 8. 2016, 20.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Svetovnim zvezdnikom, ki so v zadnjih letih odkrili lepote hrvaške obale, so se v zadnjem tednu pridružili še člani skupine U2. Med njimi tudi Bono Vox, ki je med drugim obiskal Hvar in Rovinj.

Facebook
Bono je bil navdušen nad hrano na Hvaru.

Bono je med dopustom na hrvaški obali na Hvaru obiskal tudi restavracijo Laganini, kjer kuha Hrvoje Zirojević; ta ga je s svojimi specialitetami tako navdušil, da ga je prosil za številko telefona, saj je priznal, da česa takega še ni jedel. »Ni treba vedeti, kako se izgovarja ime Hrvoja Zirojevića, da bi vedeli, da je velikan. V Laganiniju sem se imel odlično,« je pevec zapisal na facebooku ob fotografiji, na kateri pozira s kozarcem belega vina. Zirojević je hrvaškim medijem razkril, da so bili člani skupine vesela, a mirna ekipa, ki je prišla uživat v hrani in miru, nikakor pa se niso želeli izpostavljati. Zirojević je sicer v preteklih letih pripravljal hrano tudi za Beyonce in Novaka Đokovića, pa tudi za prince iz Jordanije in Savdske Arabije, poročajo hrvaški mediji.

Bono in preostali člani skupine U2 so uživali v lepotah hrvaške obale in lokalnih kulinaričnih specialitetah. 

Praznovali so 55. rojstni dan kitarista Edgea

Bono je bil zadnji od članov skupine U2, ki je prispel na Hrvaško. Preostali člani so namreč pred njim že nekaj dni uživali na prestižni jahti, zasidrani pri otoku Visu. Prestižni čoln je v lasti Davida Howella Evansa, bolj znanega kot Edge, ki je s svojo družino in prijatelji na Hrvaškem praznoval 55. rojstni dan. Družbo sta mu delala tudi basist Adam Clayton in bobnar Larry Mullen Jr., ki sta večino časa menda preživela v senci na palubi. Bono se prijateljema iz skupine ni pridružil na jahti, saj je menda raje na kopnem, a je družba vseeno skupaj preživela kar nekaj zabavnih dni.