Zabava

V šov se vrača priljubljeni Franc!

B. P.
22. 8. 2016, 07.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Jeseni na male ekrane prihaja že tretja sezona priljubljenega resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, kjer bodo gledalci spet lahko gledali priljubljenega junaka Franca Vozla.

Marko Vavpotič / M24.si
Franc se bo tokrat preizkusil v vlogi trgovca, s katerim bodo tekmovalci barantali za dobrine, tudi za hrano.

Franc Vozel dobro ve, kako trdo je lahko življenje na posestvu v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek. Sploh ko gre za higieno in hrano. »Moram priznati, da je meni najbolj do živega prihajalo prav to, ker ni bilo tekoče vode, ker se nisem mogel dobro umiti, obriti. Pa tudi hrana je bila težava, saj smo bili včasih od tega, kar smo pridelali, res lačni. Ampak ko zdajle gledam tukaj po novem posestvu, mislim, da tekmovalcem tretje sezone še bolj trda prede, kot je nam,« pravi Franc, ki se bo tokrat preizkusil v vlogi trgovca, s katerim bodo tekmovalci barantali za dobrine, tudi za hrano. 

Planet tv
Pravi, da bo trd pogajalec, in če roba ne bo takšna, kot mora biti, pač od njega ne bodo dobili ničesar.

A čeprav je sam na lastni koži izkusil, kako je biti v čevljih tekmovalca resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, zaradi tega ne bo nič bolj popustljiv. »Bom kar trd oreh, ne bodo me prinašali okoli! Mislim, da sem kar pripravljen na vse njihove trike. Če bo treba, jim pač ne bom nič prodal in bom vse odpeljal nazaj domov,« je neusmiljen Franc. Kot pravi, je vesel, da so z nekaterimi sotekmovalci ostali v prijateljskih odnosih tudi po koncu šova. »Z nekaterimi se še vedno dobivamo in redno slišimo po telefonu. Upam, da bomo še dolgo ostali v tako dobrih odnosih,« dodaja in novim tekmovalcem svetuje, da delujejo timsko.