Televizija

Netflix: Ljubezenski trikotnik kot v Vampirskih dnevnikih

M.K.
15. 12. 2023, 15.03
Posodobljeno: 15. 12. 2023, 15.05
Deli članek:

Na Netflixu je nov ljubezenski trikotnik, v katerega se lahko potopite in ki bo oboževalcem serije Vampirski dnevniki zelo domač ... in to ne po naključju.

Netflix
/

Netflixova nova drama My Life With the Walter Boys, prirejena po izjemno uspešnem istoimenskem romanu avtorice Ali Novak, se osredotoča na ljubezenski trikotnik, v katerem se dekle Jackie (Nikki Rodriguez) zaljubi v Cola (Noah LaLonde) in Alexa (Ashby Gentry), brata, ki pa si ne bi mogla biti bolj različna. V novi seriji sicer ni vampirjev ali drugih nadnaravnih bitij, saj so ti služili le kot avtoričina ustvarjalna iskra. »O ljubezenskih trikotnikih je vedno veliko povedati, a navdih zanj sta bila v mojem primeru Damon in Stefan iz serije Vampirski dnevniki,« je povedala Novakova, ki je začela pisati roman, ko je bila stara komaj 15 let. 

Serija My Life With the Walter Boys, katere prva sezona je že na voljo na Netflixu, se začne, ko se življenje 15-letne Jackie obrne na glavo zaradi tragične nesreče, zaradi katere ostane sirota. Prisiljena je zapustiti svoje bleščeče newyorško življenje in se preseliti na podeželje Kolorada k novi skrbnici, mamini najboljši prijateljici Katherine (Sarah Rafferty), ki z možem Georgeem (Marc Blucas) vzgaja deset otrok, od tega devet dečkov. Jackiejino novo, kaotično življenje postane še bolj zapleteno, ko se zaljubi obenem v zanesljivega in knjigoljubega Alexa ter skrivnostnega in težavnega Cola.