One/oni

V letu 2023 je usodni da izreklo tudi nekaj imen iz sveta zabave

Teja Pelko
5. 1. 2024, 08.00
Deli članek:

Domači skoki v zakonski stan!

adriana pisk
Glasbenik Gianni Rijavec se je junija v baziliki svetega Petra v Vatikanu cerkveno poročil s kiparko in slikarko Patricijo Rijavec Simonič. S tem sta postala prva Slovenca, ki sta se cerkveno poročila tam. Po obredu ju je sprejel tudi papež Frančišek. Par se je sicer civilno poročil že oktobra 2019, cerkveno poroko pa jima je preprečil kovid.

V letu 2023 je usodni da izreklo tudi nekaj imen iz sveta zabave. Izpostavljamo tiste poroke, ki so na nas naredile največji vtis.

Instagram/studio.htr/Hristina Trajkoska
Glasbenik in voditelj Tim Kores - Kori se je septembra na Pohorju poročil z izbranko Julijo Bratec Veleski, harfistko dua De Liri.

Osebni arhiv
Pevka in voditeljica Maja Oderlap je zadnji septembrski dan večno zvestobo obljubila svojemu srčnemu izbrancu Andreju Grobelniku, s katerim imata sina Leva. Poročila sta se v cerkvi svete Marjete na Polzeli, civilni obred in zabavo pa sta imela na Ribniku pri Lisjaku.

osebni arhiv
Voditeljica Katja Tratnik je večni da svojemu izbrancu Mihi Jacobu dahnila marca ob sončnem vzhodu na ciprski plaži boginje ljubezni Afrodite.

YouTube
Član skupin Kvatropirci in Fehtarji Samo Kališnik se je maja poročil s pevko skupine Chicas Jasmino Šmarčan. Cerkveni del je potekal v cerkvi sv. Jakoba v Galiciji, nevestini župniji, civilni del in zabava pa v Taboru, Na jasi – Hiša Lisjak.

Mediaspeed
Sin ljubljanskega župana Jure Janković je maja na čudovitem vrtu Ville Fabiani na Krasu večno zvestobo obljubil Maxime Pikula (na posnetku je par z Juretovo mamo Mijo).

Revija Zvezde
Voditelj Klemen Bučan se je avgusta v Ljubljani poročil s svojo dolgoletno partnerico Lejlo, s katero imata tudi sina Kasperja.