One/oni

28-urni dobrodelni maraton: Ganljive zgodbe hvaležnosti

Alesh Maatko
14. 12. 2023, 08.00
Deli članek:

Od četrtka, 21. decembra, in vse do petka, 22. decembra, do 9. ure zjutraj!

Darja Štravs Tisu
Denis Avdić, Jana Morelj, Miha Deželak in pripravnica Lara Tošić bodo znova združili moči.

Leto, ki je našo deželo in mnoge prebivalce prizadelo z avgustovsko ujmo in pustilo dolgoročne posledice, počasi zaključujemo in polni optimizma zremo v leto 2024. Ker na Radiu 1 vedno radi priskočijo na pomoč, so se znova odločili, da v decembru za vse, ki so potrebni pomoči, izpeljejo dobrodelni Zahvalaton.

Vabljeni na Mestni trg

Pomagate lahko preko SMS številke 1919 s ključnimi besedami POMAGAM1, POMAGAM5 ali POMAGAM10.

Na pobudo prijateljev iz DM so se Denis Avdić, Jana Morelj, Miha Deželak in pripravnica Lara Tošić odločili, da znova združijo moči in naredijo najdaljši Denis Avdić Show v zgodovini. Tudi letos bodo iz studia, ki bo postavljen na Mestnem trgu v Ljubljani, neprekinjeno oddajali kar 28 ur! Kdaj? Od četrtka, 21. decembra, in vse do petka, 22. decembra, do 9. ure zjutraj.

Darja Štravs Tisu
Denis Avdić, Jana Morelj, Miha Deželak in pripravnica Lara Tošić bodo znova združili moči.

Številna presenečenja

In kaj vse se bo dogajalo na Mestnem trgu? »28-urni maraton bo tudi letos dobrodelen, predvsem pa bo hvaležen, saj se želimo zahvaliti vsem tistim, ki ste v preteklih mesecih že nesebično pomagali s pošiljanjem SMS-ov ali doniranjem večjih zneskov. Ves zbrani denar bo šel v dobrodelne namene! Med 28-urnim dobrodelnim zahvalatonom ne bo manjkalo zabave, VIP gostov in glasbenih nastopov ter presenečenj za ekipo in poslušalce. Veseli bomo tudi vašega obiska, da nas pridete pozdravit, pomahat in se pozabavat tudi na Kongresni trg, kjer se bo v četrtek, 21. decembra, ob 19. uri zgodil še koncert, na katerem bodo nastopili Alya, Rok'n'band, Nika Zorjan, BQL, Žan Serčič, kot posebni gost bo tu še Magnifico, ni pa izključeno še kakšno presenečenje,« nam je zaupala ekipa Denis Avdić Showa.