One/oni

Paris Hilton - brez nosečnosti do drugega otroka

3. 12. 2023, 13.45
Posodobljeno: 6. 12. 2023, 11.59
Deli članek:

Paris Hilton je naznanila, da bo kmalu spet mama ... In to brez nosečnosti.

Instagram
Paris bo kmalu dobila hčerkico.

Paris Hilton, svetovno znana dedinja in medijska osebnost, je na zahvalni dan delila veselo novico z javnostjo preko svojega Instagram profila. Skupaj z možem Carterjem Reumom pričakujeta svojega drugega otroka. V objavi je Paris razkrila, da bo njun novi družinski član deklica, ki jo bosta poimenovala London. Ime je izbrano po Parisinem najljubšem mestu, medtem ko bo drugo ime otroka Marilyn, po Parisini babici. Paris je še zapisala, da se ji kombinacija imen Paris in London zdi nadvse čudovita, nekaj res posebnega.

Instagram
Tako je naznanila skorajšnji prihod dojenčice.

Paris in Carter, ki sta se poročila novembra 2021, sta svojega prvega otroka, sina Phoenixa, pozdravila januarja letos s pomočjo nadomestne matere. Nadomestna mati je ženska, ki se dogovori, da bo nosila in rodila otroka za nekoga drugega, ki iz različnih razlogov ne more ali ne želi donositi otroka. Ta praksa je pogosto izbira za pare, ki se soočajo z neplodnostjo ali imajo druge zdravstvene težave, ki preprečujejo nosečnost.

Instagram
Več kot 15 let prijatelja, sedaj pa mož in žena.

Seveda se dogaja tudi, da za nadomestne matere odločijo ljudje, ki imajo ogromno pod palcem in ne želijo iti čez proces nosečnosti. Menda je v primeru Paris Hilton prav slednje. 

Instagram
Parček se je odločil za nadomestno mati. Razlogi niso javno znani ...

Preden sta Paris in Carter začela svojo romantično zvezo, sta bila 15 let prijatelja. Njuna zveza se je hitro razvijala, saj sta se zaročila tri mesece po tem, ko sta oznanila svojo zvezo, in zdaj pričakujeta že drugega otroka. Paris je že večkrat javno izrazila željo, da bi imela hčerko, in zdaj se ta želja uresničuje z rojstvom London Marilyn Hilton Reum. Čestitke! Rožnati komplet za malo dojenčico je že pripravljen.