One/oni

Naši znani obrazi o svojih razvadah: Od cigaret do sladkarij

Teja Pelko
28. 11. 2023, 08.55
Deli članek:

osebni arhiv
Zala Smolnikar - ZÁLI

Tudi znani Slovenci in Slovenke imajo svoje razvade. Med njimi prednjačita hrana in pijača, tema bi se tudi najtežje odrekli.

Pevka Renata Mohorič
Če bi vprašali moje bližnje, bi verjetno vsi v en glas izstrelili: »Pica in kokakola!« Ti dve mi prižgeta iskrice v očeh, še posebej v kombinaciji. Sicer gre za razvado, ki bi jo bilo že iz zdravstvenih razlogov pametno vsaj malo zmanjšati, vendar pa v določenih trenutkih name deluje kot kratkotrajni »mood booster« in bi se ji kar težko popolnoma odpovedala.  

Jani Nendl
Renata Mohorič

Glasbenik Blaž Mencinger
Najtežje bi se odpovedal čokoladi, ampak se ji ne želim. (smeh)

osebni arhiv
Blaž Mencinger

Igralka Nina Rakovec
Najtežje bi se odpovedala športu in sladkarijam. Glede prvega sem trenutno na veliki preizkušnji zaradi operacije kolena, tako da se trenutno nisem pripravljena odpovedati ničemur več. (smeh)

Marko Vavpotič
nina rakovec

Glasbenica Zala Smolnikar - ZÁLI
Sem velika sladkosnedka, zato bi se najtežje odpovedala domačim slaščicam, še posebej v prazničnem času. Takoj ko bo to mogoče, pa si želim narediti detoks od družbenih omrežij in vsaj za kakšen teden, če ne mesec, zadihati brez stalnega nujnega pogledovanja na telefon.

Glasbenik Vlado Poredoš
Najtežje bi se odpovedal špricerju.

Primož Lavre
Vlado Poredoš

Voditeljica Milica Prešeren
Ne vem, če ravno najtežje, bi se pa težko odpovedala veselju, da zjutraj izklopim budilko ob prvem alarmu in si podaljšam spanje za dragocenih 5 minut do drugega alarma. Ne bi bilo pa odveč, da se odvadim »ziheraškega« nošenja dežnika s seboj, ki naj bi, ob neprijaznem vremenu, že zgolj s svojo prisotnostjo pregnal morebitni dež. Ta »za vsak primer« v zložljivi verziji po nepotrebnem zaseda prostor v moji torbi, ki je zato tudi težja, klasičen dežnik pa pomeni kos nadležne prtljage v rokah več.

Adrian Pregelj, RTV Slovenija
Milica Prešeren

Glasbenik Miki Vlahovič
Najtežje bi se odpovedal kakšni prehranski navadi. Na primer ocvrtemu piščancu ob nedeljah. Rad bi se pa odpovedal kokakoli ob pici. Ampak zaenkrat slabo kaže.

Ivan Valtl
Miki Vlahovič

Igralka Judita Zidar
Z veseljem in z lahkoto se odrečem slabemu, dobremu pa težko. Zelo rada počivam, zelo rada pijem dobro vino, zelo rada grem v kakšno res dobro restavracijo. V lepem vremenu grem zelo rada tudi na kakšen hrib, a za tisto potrebujem malo več poguma.

revija zvezde
Judita Zidar

Glasbenik Dadi Daz
Že kar nekaj let se odpovedujem cigaretam. Občasno mi uspe, potem me pa spet zanese. Rad bi nehal, ker vem, da škoduje zdravju.

osebni arhiv
Dadi Daz

Glasbenik Kristijan Crnica - KikiFly
Objemanju ljudi, ki jih prvič srečam. Sicer pa bi se želel znebiti hranjenja s čipsom ob gledanju filma - grozno!

Sašo Radej
Kristijan Crnica – KikiFly

Igralec Filip Samobor
Poskušam se odreči dobri hrani.

Mediaspeed
Filip Samobor