One/oni

V 90. je bila seks “bomba”, danes je kmetica …

23. 11. 2023, 09.18
Posodobljeno: 23. 11. 2023, 09.22
Deli članek:

Hrvaške pevke Ivane Banfić se spomnimo iz mega hita Godinama, ki ga je zapela skupaj z Dinom Merlinom, a se je na vrhuncu svoje glasbene kariere umaknila od žarometov in začela življenje na podeželju skupaj s svojim možem Krunom Ladišićem in sinom Janom.

Instagram / YouTube
Ivana Banfić danes ...

Ivana se sedaj posveča živalim in naravi, na Instagramu pa pogosto preseneti svoje sledilce s fotografijami s svoje kmetije. Pogosto objavlja fotografije, na katerih jo lahko vidimo v gumijastih škornjih in z lopato v roki, medtem ko čisti seno, okopava, sadi in podobno.

Instagram / YouTube
Končno srečna

V zadnjih letih živi v vasi blizu Siska, kjer je s svojo družino našla mir. »Želeli smo kot družina spremembo in preizkusiti drugačen način življenja od urbanega. Do tedaj sem 20 let živela na petah, v oprijetih oblekah in bila last medijev, vedno sem morala biti bleščeča in lepa. Mož in jaz ljubiva naravo in to nam je prišlo spontano. Začeli smo novo pustolovščino, življenje na podeželju.

Instagram / YouTube
Rada je v naravi.

Preurejamo staro kmečko posestvo in tam živimo. Rada brkljam po vrtu. To me pomirja. Najbolje se počutim v naravi, ko sem v stiku z zemljo in imam črno pod nohti, črna manikura, brez ličil, brez petk, vsa umazana v blatu ...« je povedala Ivana.

Kljub temu ni popolnoma opustila glasbene kariere. Njen brezčasni hit Godinama je še vedno med poslušanimi pesmimi, pevec Dino Merlin pa jo pogosto gosti na svojih koncertih​.

Instagram / YouTube
Ivana Banfić