One/oni

Brad Pitt - grozljive sinove obtožbe

22. 11. 2023, 13.31
Posodobljeno: 22. 11. 2023, 14.49
Deli članek:

Po grozljivih obtožbah, ki jih je Maddox izrekel svojemu posvojitelju Bradu Pittu ("Si grozen človek") v objavi iz leta 2020, se je igralec zavil v tišino.

Profimedia / KŠ
Maddox je proti svojemu očetu uporabil res ostre besede

Morda je to res najboljši javni odziv, saj obtožbe, ki jih je zapisal Maddox dobesedno ledenijo kri v žilah. Novica, ki je bila pred kratkim objavljena v Daily Mailu, navaja, da je Maddox Jolie Pitt, posvojeni sin Angeline Jolie in Brada Pitta, očetu namenil grozljive besede ("Si dr*k, le zaničevanja vreden človek!”).

Profimedia
Brad Pitt se je zavil v molk

Govori se sicer o objavi iz leta 2020, ki pa jo je šele sedaj razkril Daily Mail. Maddox je v objavi zapisal: "Neprestano dokazuješ, da si grozen in prezirljiv človek. Nimaš nobenega razumevanja ali sočutja do svojih štirih mlajših otrok, ki trepetajo od strahu, ko so v tvoji prisotnosti. Nikoli ne boš razumel škode, ki si jo povzročil moji družini, ker za to nisi sposoben. Življenje ljudi, ki jih imam rad, si spremenil v pekel! Lahko govoriš svetu kar hočeš, toda nekega dne bo resnica prišla na dan. Torej, vse najboljše za očetovski dan, ti prekleti grozen človek".

Profimedia
Je bila družina res ves čas nesrečna?

To pa niso prve obtožbe, ki so doletele igralca. Pred časom se je po izjavah starejšega sina Paxa govorilo celo o zlorabi otrok. Takrat naj bi igralec priznal, da ima hude težave z alkoholom. Tokrat pa je izbral molk, saj je prepričan, da je to najboljša rešitev za vse.

Profimedia
Pred časom je tudi Pax omenjal zlorabe