One/oni

Pretresljivo, nepričakovano umrl 35-letni zvezdnik CSI

7. 11. 2023, 10.21
Posodobljeno: 7. 11. 2023, 10.31
Deli članek:

35-letni Evan Ellingson, nekdanji otroški zvezdnik, prepoznaven iz filmov, kot je "My Sister's Keeper" in televizijske serije "CSI", je nepričakovano preminil, poročajo tuji mediji.

Profimedia
Evan Ellingson

Ellingsona, ki se je umaknil iz sveta igralstva in zadnjih deset let ni stopil pred kamero, so našli mrtvega v nedeljo v njegovem domu v okrožju San Bernardino. Natančneje v spalnici, pojasnjuje tamkajšnji mrliški oglednik. Okoliščine smrti trenutno ostajajo nejasne, vendar oblasti za zdaj ne navajajo znakov nasilja.

Profimedia
Evan Ellingson

Evan se je v preteklosti boril z odvisnostjo od drog in je v zadnjem času naredil velik napredek. Njegova smrt je zato še večji šok za svojce, ki so bili prepričani, da je mladenič končno našel “pravo pot” in se rešil iz brezna drog.

Profimedia
Evan Ellingson

Evan Ellingson bo v zgodovini filma ostal zapisan tudi kot najstniški sin Cameron Diaz v filmu "My Sister's Keeper" iz leta 2009 ter kot Kyle Harmon v seriji "CSI: Miami", kjer je igral kar v 18 epizodah.

Profimedia
Evan Ellingson

Svojo igralsko pot je začel že pri trinajstih letih s stranskimi vlogami v televizijskih filmih in serijah, kot so 'General Hospital', 'Titus', 'That Was Then', 'Mad TV', 'Complete Savages', 'Bones', '24' in drugi.

Poleg televizijskih vlog je Ellingson deloval tudi v filmski industriji, kjer je igral v filmih "Walk the Talk", "Letters from Iwo Jima", "The Bondage", "Confession", "Rules of the Game", "Time Changer", "The Gristle" in drugih.