One/oni

Matthew Perry - Zadnja fotografija z neznano temnolasko

1. 11. 2023, 14.44
Posodobljeno: 1. 11. 2023, 14.57
Deli članek:

Perryja so videli 24 ur pred smrtjo, videti je bil dobre volje …

Profimedia
Perry je bil v družbi neznane temnolaske

Matthew Perry je bil dan pred smrtjo zunaj, z neko žensko in je bil videti dobro razpoložen ... tako so portalu TMZ o njegovih zadnjih tednih povedali njegovi bližnji.

Ljudje, ki so Matthewu blizu, so povedali, da "še nikoli ni bil tako srečen" kot v zadnjem času - poln energije in pripravljen vrniti se k delu ... zavezal se je, da bo igral v filmu in da razvija ideje za nove televizijske serije. Ni še znano, kdo je ženska na fotografijah.

TMZ je pridobil tudi te fotografije zvezdnika serije Prijatelji, ki je v petek popoldne večerjal v hotelu Bel-Air ... kjer si je mizo delil s skrivnostno brunetko. Ljudje, ki so bili tam pravijo, da sta Matthew in njegova gostja za mizo sedela več kot eno uro in skupaj tudi odšla. Igralec naj bi bil tako zatopljen v pogovor z njo, da se je komaj dotaknil hrane. Fotografije so bile posnete 27. oktobra okoli 14.30 ... in žal je Matthew naslednje popoldne že umrl. Kot so že poročali, je njegova pomočnica okoli 16. ure poklicala policijo, potem ko je igralca našla brez odziva v masažni kadi.