One/oni

Ne boste verjeli, kakšna je danes!

28. 10. 2023, 10.37
Posodobljeno: 28. 10. 2023, 10.39
Deli članek:

Danes lepotička, nekoč pa upornica! Kelly Osbourne je pevka, igralka, televizijska osebnost, modna oblikovalka in voditeljica, ki pa je najbolj znana kot članica družine Osbourne, zlasti kot hči legendarnega Ozzyja Osbourna in poslovne ženske Sharon Osbourne.

Profimedia
Kelly Osbourne v začetku 2000 ... Sprememba je več kot očitna.

Njena pot do slave se je začela z družinsko resničnostno oddajo The Osbournes, ki se je predvajala na MTV od leta 2002 do 2005. Oddaja je pod drobnogled postavila vsakdanje življenje družine Osbourne in Kelly je postala zvezda v vzponu.

Profimedia
V zadnjem času je Kelly opazno shujšala in se preoblikovala, kar je prineslo novo, bolj vitko in seksi podobo, ki je pritegnila veliko pozornosti.

Po uspehu The Osbournes je Kelly začela svojo glasbeno kariero s prvencem Shut Up leta 2002, katerega naslovna skladba je postala hit. Leta 2005 je izdala svoj drugi album Sleeping in the Nothing. Postala je tudi voditeljica in modna kritičarka, med drugim je sodelovala v oddaji Fashion Police na kanalu E! in bila tekmovalka v oddaji Dancing with the Stars - ameriški verziji oddaje Zvezde plešejo. Kelly je znana tudi po svojih odkritih pogledih in humanitarnem delu. Je zagovornica pravic LGBT in je sodelovala v številnih kampanjah za ozaveščanje o različnih vprašanjih, vključno z duševnim zdravjem.

Profimedia
Presneto seksi in samozavestna

Danes lepotička vijoličnih las je svoj 39. rojstni dan praznovala v priljubljenem lokalu Craig's v zahodnem Hollywoodu, kjer je s svojo pojavo dobesedno osupnila vse prisotne: sedaj že prepoznavni vijolični lasje, brezhibna postava in precej poudarjen dekolte. 

Profimedia
Mogoče je nekoliko pretiravala z dekoltejem … Kaj menite?

Na pragu štiridesetih je veliko bolj seksi, kot je bila kot uporniška mladenka!