One/oni

Britney Spears - Razrkrita prava resnica?!

22. 10. 2023, 11.41
Posodobljeno: 22. 10. 2023, 11.51
Deli članek:

Britney Spears je pred izidom svojih težko pričakovanih spominov "The Woman In Me" - Ženska v meni, deaktivirala svoj Instagram račun.

Instagram
Britney Spears je s svojim instagram profilom redno skrbela za razno razne škandale.

Knjiga, ki bo predstavljena 24. oktobra, je hitro postala središče medijske pozornosti zaradi bombastičnih napovednikov, ki opisujejo njena mladostna leta pod žarometi javnosti, vključno s slavnim razmerjem z Justinom Timberlakom in domnevnim splavom.

Profimedia
Britney Spears redno objavlja precej zaskrbljujoče vsebine.

Preden umaknila z družbenih omrežij, je izrazila zaskrbljenost zaradi medijskih odzivov na njeno delo. "Naslovi, ki jih berem, mi niso všeč," je zapisala na Twitterju ter dodala, da je to eden izmed razlogov, zakaj je pred leti zapustila glasbeno industrijo. V knjigi opisuje dogodke izpred desetletij in poudarja, da je pripovedovanje o preteklih izkušnjah kot "čiščenje". "To je knjiga, ki sem jo morala napisati, da bi se premaknila naprej," je povedala.

Profimedia
Britney Spears je v knjigi zapisala, da je prekinila nosečnost ... Justin Timberlake namreč ni bil pripravljen postati oče.

V svojih spominih je tudi odprla srce o odnosu z Justinom. "Vedno sem si predstavljala, da bova imela družino," je zapisala. Vendar pa je razkrila, da Justin ni bil pripravljen na otroka v tistem času. "Ne vem, če je bila odločitev za splav prava," je priznala in dodala, da če bi takrat lahko odločala sama, bi otroka obdržala.
Poleg tega je Britney v knjigi razkrila, da jo je Timberlake prevaral z drugo znano osebo, vendar je tudi sama priznala svoje napake in potrdila govorice o aferi z avstralskim plesalcem Wadom Robsonom. "Nekega večera sva šla v španski bar in plesala. Tisto noč sem ga poljubila," je delila svoje spomine.

Profimedia
Nedavno se je razšla tudi z zadnjim možem ...

Vendar pa je Annet Artani, soavtorica pesmi "Everytime", v petek izjavila, da je bila zveza med Britney in avstralskim plesalcem veliko globlja, kot je bilo prikazano. Artanijeva je razkrila, da je Britney napisala Robsonu 14-stransko pismo o njunem razhodu, ki ga je kasneje našel njen zaročenec Justin. Po tem incidentu sta se Britney in Justin razšla …

Britney Spears v svoji knjigi navedla, da jo je Timberlake zapustil prek sporočila.