One/oni

Carja talentov

B. P.
9. 8. 2018, 03.00
Deli članek:

Domen Valič in Sašo Stare sta nov voditeljski par oddaje Slovenija ima talent, ki se na male zaslone vrača jeseni.

Za stand up komika in tekmovalca oddaje Zvezde plešejo, Saša Stareta, bo to čisto nova izkušnja, igralec Domen (ki se jeseni vrača tudi v tretji sezoni serije Reka ljubezni) pa že ve, kaj ga čaka, oddajo je namreč lani vodil skupaj z bratom Vidom. Kaj bo tokrat drugače in ali je vodenje oddaje v njunih sanjah nočna mora, pa preberite v nadaljevanju.

Kaj je vajin največji talent, v čem sta najboljša oziroma boljša od drugih?
Domen: Jaz sem najboljši takrat, ko sem sam in me nobeden ne vidi. Takrat res blestim. V vsem. Ni stvari, ki je ne bi obvladal. Če bi me takrat videli, bi mi samo čestitali. Res se tudi sam sebi čudim, takrat ko sem čisto sam in me nobeden ne vidi.
Sašo: Moj največji talent je vodenje oddaje 24ur – samo namig, če to bere kdo s Pop TV-ja.

Domen, vi boste že drugič vodili oddajo Slovenija ima talent. Prvič ste bili v tandemu z bratom Vidom, zdaj boste skupaj s Sašem, ki je tudi komik, a nista v sorodu. Kaj bo drugače?
Domen: Nisem prepričan in mogoče trosim laži, ampak letos bodo nastopajoči sedeli v publiki in bo občinstvo na odru. Ali obratno, ne vemo še ... Drugače bo tudi to, da ima Sašo krajše lase, lepšo brado in drugačen smisel za humor kot jaz. Medtem ko sva si z Vidom podobna kot jajce jajcu.

Celoten članek vas čaka v novi številki revije Vklop!