One/oni

Po koliko so pa vaše ustnice?

G. Z.
12. 7. 2018, 03.00
Deli članek:

Zvezdniki, ki so osvojili svet (tudi) s svojimi milijonskimi deli teles. Nasmeh Julie Roberts, Clooneyjeve iskrice v očeh, telo Elle Macpherson ...

NASMEH JULIE ROBERTS
Priljubljena igralka osvaja svet tudi s popolnim obrazom in nasmehom, zavarovanim za 30 milijonov, s katerim kaže lepe zobe, ustnice pa razkrivajo ravno dovolj dlesni (za znanstveno razlago skočite na quora.com); če ne prej, je ta postal ikoničen s filmom Nasmeh Mone Lise. Seveda se Julia ni povsem izognila ravnanju, beljenju in oblogam, a prav veliko dela z njo niso imeli. Med znane, ki svoje lepe nasmehe bolj dolgujejo napredku zobne medicine, sodijo Victoria Beckham (40 tisoč dolarjev za ravnanje in olepšave), George Clooney (30 tisoč za lasersko operacijo dlesni in obloge), Cheryl Cole, Tom Cruise, Ben Affleck, Demi Moore, Zac Efron, Hilary Duff ... Za milijonček si je svoj nasmeh zavarovala tudi grda račka America Ferrera.

PRSI DOLLY PARTON
O ikoničnih oprsjih bi lahko napisali knjigo, a vsaj po računovodskih standardih sta, z besedami Natalije Verboten, prvi soplesalki globalne glasbene scene ujeti v košarice Dolly Parton, ki ima prsi zavarovane za šest milijonov. Še več zaslug za kariero dojkam dolguje kraljica tretjih strani tabloidov 80. let, Samantha Fox, greh pa bi bil prezreti tudi Playboyevo rekorderko Pamelo Anderson. Z dojkami je sicer v življenju tako, da bi večina žensk na svojih kaj popravila, moški pa v glavnem ne razumejo, zakaj, saj tudi majhni, »skregani«, rahlo povešeni in še kakšni polepšata dan. Sofia Vergara si zasluži častno omembo za svoj z nasmehom okiteni dekolte, o katerem rada govori.

Več zvezdniških delov telesa najdete v novi številki revije Vklop!