One/oni

Žarometi 2017 so podeljeni!

L. P., E. J.
26. 4. 2018, 03.00
Deli članek:

Reportaža: voditeljski pari so bili osvežujoči, Linhartova dvorana nabito polna, žarometi podeljeni najboljšim, zgodil pa se je tudi manjši izgred.

V vlogi voditelja je blestel privlačni David Urankar, ki je z domiselnimi skeči zabaval polno dvorano. No, v začetku ga zaradi nervoze ni bilo takoj na oder, ampak je zbrane zabaval Rok Bohinc, stand up komik in improvizator, ki je občinstvo dodobra ogrel za Davida, ki je potem na oder priplesal v družbi privlačnih plesalcev in plesalk ter komika Saša Stareta, ki je prav tako pokazal nekaj plesnih gibov. Potem pa se je začelo podeljevanje v 13 kategorijah; letošnja novost je bil žaromet za spletno zvezdo, kjer se je zgodil manjši izgred. A gremo lepo po vrsti ...


Skoraj ukradeni žarometi

Prvi žaromet za pesem leta sta podelila čudovita pevka in voditeljica Darja Gajšek ter voditelj Jure Godler, ki sta naslove vseh nominiranih pesmi zložila v pesem, zmagala pa je Vsi smo na istem avtorjev Nipkeja in Trkaja. Igralka leta je postala Nina Ivanič, svetleči žaromet pa sta ji predala naša letošnja evrovizijska predstavnica Lea Sirk in igralec Bojan Emeršič, ki sta imela najprej v rokah napačno kuverto in sta nagrado skoraj predala Skečoholikom.

Dobitnica Nina Ivanič je povedala: »Nagrade sem vesela, kajti ves čas se poudarjajo neke razlike med tem, ali igraš v telenoveli ali v filmu, kar je popolnoma brez zveze. Lepo, da ste mi namenili to priznanje, kajti igralka je igralka, ne glede na to, kje se pojavi.«

Celotno reportažo in vse o dogajanju na prireditvi Žarometi 2017 in na zabavi po njej najdete v novi številki revije Vklop!