One/oni

Sladka sreča zapeljive mačke

Stop
6. 4. 2009, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Zaljubljena Tina Gorenjak in Stane Cencelj

Pravijo, da začnejo dogodki teči v pravo smer, ko pride naš čas – in sreča ni več daleč. Želje se uresničujejo druga za drugo, radost pa je prepoznati na naših obrazih. Prav imajo! Tisti, ki smo v zadnjem času srečevali Tino Gorenjak, vemo, da se ji morajo dogajati same lepe stvari.

Preteklo leto so se dramski igralki Tini Gorenjak, ki jo Slovenci poznamo tudi kot pevko in odlično plesalko, pričele uresničevati želje. Potem ko je napisala svoj drugi muzikal Prava dekleta, zgodbo o velikih željah mladih plesalk, ki se vržejo v svet šov biznisa in pogumno sledijo svojim sanjam, je pred nekaj tedni znova spet postala muca. Muca Maca, seveda. Pred leti je Maca trdila, da ji ni živeti brez ljubezni, zdaj, ko je Tina združila moči s stand-up komičarko Martino Ipša, se strinja, da je treba živeti brez dlake na jeziku. Tudi ko gre za ljubezen!

 

NIČ VEČ PETINDVAJSET!
In ljubezen je tista, ki v zadnjem času Tini s srečo barva lica. Je že tako, da se o njenem skrivnostnem nasmehu govori celo več, kot o gledaliških uspešnicah, saj je videti zadovoljna, kot že dolgo ne. Kdor pravi, da se iz prijateljstva ne more roditi ljubezen, se je v tem primeru močno uštel. Še ne dolgo nazaj se je seksi Tina rada pošalila, da vedno stavi na fante "tam okoli petindvajsetih", pa četudi jih ima sama osemnajst, petindvajset ali petintrideset. Za seboj ima kar burno zvezo z mladim, razvpitim režiserjem Mitjo Okornom, ki se ga je medtem že prijel vzdevek enfant terrible, to da vedeti, da z njim ni bilo preprosto. Hvala bogu je Tina ugotovila, da so petindvajsetletniki najprimernejši le za besedila v predstavi, sama pa si je izbrala objem zrelega moškega, dolgoletnega prijatelja Staneta Cenclja, ki ga poznamo kot direktorja in lastnika Radia Hit.

 

KMALU NA SKUPNO POT
Tina in Stane imata kar nekaj zanimivih skupnih točk. Na primer, oba imata vsak svojo hčerkico z imenom Nina, v nasprotju s Tino pa ima Stane iz preteklega zakona že tri otroke. Na njegovem domu v Domžalah je zadnje mesece igralka dobrodošla gostja, za Staneta pa je tako ali tako znano, kako odličen gostitelj je. Kaj šele, kadar je zaljubljen! Iz zaupnih virov smo izvedeli, da Tina in Stane v kratkem odhajata na skupno potovanje. Vidite, ko pravijo, da ima nesreča mlade, pozabijo, da jih ima (na srečo) velikokrat tudi sreča!

 

Saša Mesarić

Foto: Mediaspeed.net in Zaklop.com