Glasba

Je to konec skupine Victory?

A. M.
23. 2. 2024, 16.42
Posodobljeno: 25. 2. 2024, 13.26
Deli članek:

Po 35 letih skupnega ustvarjanja se od skupine poslavlja eden od ustanovnih članov Miki Vlahovič!

Založba Menart
Miki Vlahovič pravi, da se od skupine poslavlja z globokim spoštovanjem do preteklosti in veseljem do prihodnosti.

Po 35 letih nepozabnih glasbenih trenutkov se razhaja legendarna skupina Victory, od katere se poslavlja eden od ustanovnih članov Miki Vlahovič, ki se trenutno intenzivno posveča svoji vedno bolj uspešni solo karieri.

Ostajajo prijatelji

Razhod, kot poudarjajo, je prijateljski, drug drugemu pa želijo obilo uspehov v prihodnjih glasbenih podvigih. »Fantom želim iskreno vse najboljše v prihodnosti in vsekakor še veliko glasbenih uspehov. Skupaj smo ustvarjali kar 35 let! Prebedeli smo neštete noči, ustvarjali nepozabne zabave in hvaležen sem za vse to. Sedaj čutim, da moram iti po novi poti, se bolj posvetiti solo karieri, in vesel sem, da me pri tem tudi oni podpirajo. In ja, še vedno ostajamo prijatelji!« je ob tem povedal Miki Vlahovič.

M24
Miki Vlahovič gre po svoje.

Kako pa razhod komentirajo preostali člani? »Pravijo, da se v življenju vse zgodi z razlogom. Zgodba, ki jo že vrsto let pišemo Victory, je brez dvoma edinstvena in prav vsak izmed nas je prispeval svoj delček mozaika. Naše poti z Mikijem se na tej točki končujejo. Za vsemi nami so nepozabna leta, nešteto neprespanih noči, na tisoče kilometrov in še več odigranih melodij. Bili smo družina in kar nekaj pesmi, ki smo jih skupaj ustvarili, bo ostalo za vedno, ostali pa bodo tudi spomini, ki nam jih ne more vzeti nihče. Razšli smo se z lepimi željami za naprej in to je vse, kar šteje. Miki, na novi poti ti želimo vse dobro in verjamemo, da nekoč spet skupaj kakšno zaigramo. Victory pa nadaljujemo to, kar je naše poslanstvo – razveseljevati in igrati za vas. Verjamemo, da je pred nami še veliko lepega in da bomo skupaj še dolgo žurali in prepevali do zgodnjih jutranjih ur,« so na družbenem omrežju Facebook zapisali Boštjan, Matija, Tomo in Robert.

Arhiv skupine
Skupina Victory nekoč ...

Vsak po svoje

Victory bodo, kot so dejali, nadaljevali glasbeno pot. Miki Vlahovič, ki je v zadnjih letih kot solo izvajalec predstavil že veliko odmevnih skladb, kot so Ostala si, Metulj, Še vedno sva ista in Do neba, pa pravi, da je pred njim novo glasbeno poglavje. Spomnimo. Pred slabim mesecem je izdal svoj novi glasbeni izdelek Naj tamburaši zaigrajo, katerega videospot danes šteje že več kot 100.000 ogledov na YouTubu.