Glasba

Mož Gwen Stefani je imel fanta

Stop
30. 4. 2009, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Pevka iz osemdesetih Marilyn Gavina Rossdala označuje za ljubezen svojega življenja, nekdanji pevec Bush, ki je danes poročen s pevko Gwen Stefani, pa še ni dal izjave.

Pevka Marilyn, v resničnem življenju moški po imenu Peter Robinson, je posnel(a) v osemdesetih letih eno uspešnico, Calling Your Name, preden se je spečal(a) z Boyem Georgeem in utonil(a) v pozabo.

 

Robinson je dal pred kratkim intervju za revijo In Touch, v katerem se je razgovoril o svoji ljubezenski aferi s takrat neznanim Gavinom Rossdalom,danes možem pevke Gwen Stefani, s katero ima tudi dva otroka.  Robinson (Marilyn) je v dokaz priložil skupno fotografijo sebe in Gavina, na kateri sta videti kot goreča oboževalca Boya Georgea. Ta je njuno razmerje potrdil v knjigi Take It Like a Man leta 1995, a sta jo tedaj oba – Marilyn in Rossdale – zanikala. Zdaj Marilyn Rossdala označuje za "ljubezen svojega življenja", Rossdale, nekdanji pevec nekdanje rockovske atrakcije Bush, pa še ni dal izjave o svoji domnevni homoseksualni preteklosti.