Tuje

Zaradi razjede na želodcu odpovedal koncerte

S.D.
14. 9. 2023, 12.41
Posodobljeno: 14. 9. 2023, 12.43
Deli članek:

Legendarni ameriški glasbenik se je opravičil oboževalcem, vendar je moral zaradi težav z zdravjem prekiniti svetovno turnejo.

Profimedia
Bruce Springsteen je dolgo načrtoval turnejo po Evropi in Združenih državah Amerike, zato mu je hudo, da jo je moral prekiniti.

Bruce Springsteen si je letošnji september predstavljal popolnoma drugače. Uspešno naj bi črtal s seznama kraje, ki jih je nameraval s svojo skupino obiskati na svetovni turneji. Pa ga je zvila v želodcu huda bolečina in mu prekrižala vse načrte. Zaradi razjede na želodcu, ki jo mora nujno pozdraviti, mora odpovedati vse nadaljnje oziroma vsaj septembrske koncerte. Zdravniki so mu namreč svetovali, da si vsaj nekaj tednov vzame dopust in se osredotoči na svoje zdravje. 73-letni glasbenik se je svojim oboževalcem opravičil z besedami, da se mu je zlomilo srce. »Hvala za razumevanje in podporo. Na naših dosedanjih nastopih smo se zelo zabavali in veselimo se še lepih trenutkov, ki bodo prišli. Kmalu se vrnemo,« je obljubil legendarni glasbenik, ki je poskrbel za veliko vznemirjenja tudi med nastopom v Amsterdamu maja letos. Takrat je s kitaro hodil po stopnicah ob odru, pri tem pa eno od stopnic zgrešil in nesrečno obležal na tleh. Njegovi kolegi so pritekli k njemu, vendar se je izkazalo, da je z njim vse dobro, in že kmalu se je vrnil na oder, prijel za mikrofon in dokončal koncert.