Tuje

Glavno besedo ima Antonella

T.L.
7. 8. 2023, 10.07
Deli članek:

Tudi ko denar ni problem in ko ga imate dovolj za izpolnitev vsake želje, iskanje prave hiše za družinsko življenje ni lahka naloga.

profimedia
Peščene plaže Fort Lauderdala so idealne za otroško igro in zabavo, zato bodo mali Messiji – Thiago (10), Mateo (7) in Ciro (5) – imeli kilometer dolg poligon za uživanje na svežem morskem zraku.

 To sta te dni doživela Lionel in Antonella Messi, ki s tremi sinovi obiskujeta priporočene lokacije v Fort Lauderdalu, obmorskem mestu, ki leži v ameriški zvezni državi Florida, približno štirideset kilometrov severno od Miamija ob Atlantskem oceanu. Po mnenju poznavalcev tamkajšnjih razmer gre za lepo lokacijo za družinsko življenje, saj Fort Lauderdale v nasprotju s številnimi drugimi obalnimi mesti v okolici Miamija ni priljubljena destinacija žurerjev in ljubiteljev zabav na plaži, temveč privablja ljudi z globljimi žepi in bolj sivimi lasmi, ki sta jim mir in počitek na prvem mestu. In počitek in mir sta zagotovo nujna, da si eden najboljših nogometašev na svetu opomore po napornih treningih in tekmovanjih ter življenju pod nenehnim drobnogledom medijev in navijačev. Tokrat ima glavno vlogo pri iskanju novega doma Antonella, saj bo ona veliko več doma kot njen športni mož. Prav tako pa si želi, da je hiša všeč tudi otrokom.