Tuje

Ne gre še v pokoj!

T.L.
1. 7. 2023, 07.58
Deli članek:

Michelle Pfeiffer je brez dvoma ena najbolj glamuroznih in elegantnih zvezdnic, ki pa se v javnosti in na rdeči preprogi pojavi zelo redko.

Profimedia
Elegantna Michelle Pfeiffer je prišla s svojo linijo parfumov na podelitev 2023 Fragrance Foundation v Lincoln Center v New Yorku, kjer so podeljevali nagrade najboljšim dišavam v ZDA.

Pred dnevi je 65-letna Michelle Pfeiffer prišla v elegantni črni kombinaciji na podelitev nagrad 2023 Fragrance Foundation v Lincoln Center v New Yorku, kjer so podeljevali nagrade najboljšim dišavam v ZDA. Michelle je namreč že leta 2019 na trg poslala parfum Henry Rose, ki je velika uspešnica tako med moškimi kot ženskami. Njeno odločitev za parfum je spodbudila zaskrbljenost glede varnosti dišav, zaradi česar se jih je desetletje izogibala. V preteklih letih je veliko zvezdnikov lansiralo linije dišava, a le Michelle je popolnoma transparentna glede sestavin, ki jih uporablja v svojih izdelkih. Dobitnica zlatega globusa se je v torek pojavila tudi v oddaji Today, da bi promovirala svojo novo linijo dišav, ki se je razširila na 11 različnih vonjev. Igralka praznuje rast svoje blagovne znamke, ki je zdaj na voljo za prodajo v vrhunskih trgovinah, kot so, Nordstrom, Bergdorf Goodman in Neiman Marcus ter nedavno predstavljen tudi v Sephori. Zvezdnica je nazadnje nastopila kot Betty Ford v antologijski dramski seriji The First Lady, ki je bila premierno predvajana na Showtimeu aprila 2022, ponovila pa je tudi svojo vlogo Janet Van Dyne v Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Pred dnevi pa je bilo objavljeno, da je bila izbrana za glavno vlogo v prihajajočem filmu Wild Four O'Clocks, ki ga je napisal in režiral Peter Craig. Trikratna nominiranka za oskarja si je vzela približno petletni odmor od Hollywooda zaradi zasebnosti v družinskem življenju in bila presenečena nad trditvami, da se je umaknila iz igralstva, ko je poskušala vzgajati otroke. Komentirala je: »Ujela sem govorice, da sem se upokojila, in rekla bi samo Hej, počakaj, ne nisem se. Trenutno sem v odlični igralski kondiciji.«