Tuje

Všeč mu je lepa Tajka

S.D.
17. 6. 2023, 13.18
Deli članek:

Hollywoodski zvezdnik, ki sicer velja za neulovljivega, se zadnje čase nevarno veliko vrti okoli lepe tajske manekenke in modela.

Profimedia
Čeprav po napovedih njegovih prijateljev Jared Leto ne bo prav dolgo zdržal z lepo Tajko Tet Tin, pa se zdi, da se par odlično razume.

Hollywoodski igralec Jared Leto pri svojih 51 letih še vedno ohranja sloves neulovljivega. Čeprav ima rad ženske in se v njihovi družbi odlično počuti, do zdaj ni uspelo še nobeni od njegovih partneric, da bi ga prepričala o poroki. Pa so bila med njimi tudi tako zveneča imena, kot so na primer Cameron Diaz, Miley Cyrus in Katy Perry. In skoraj popolnoma smo prepričani, da to ne bo uspelo 27-letni Tet Tin, lepi Azijkišovu The Asian , ki je tekmovala v Next Top Model, s katero sta zadnje čase praktično neločljiva. »Tet je čisto po njegovem okusu,« pravijo Jaredovi prijatelji. »Je mlada, lepa in manekenka. To so tri stvari, ki jih išče pri svojih puncah. Zagotovo se bo z njo nekaj časa zabaval, ne bo pa ostal z njo za vedno. Jared preprosto ni material za dolge zveze.«