Tuje

Za sina ni nič predrago

S.D.
14. 5. 2023, 08.53
Posodobljeno: 14. 5. 2023, 08.55
Deli članek:

Čeprav je sin pevke Rihanne komajda shodil, se že ponaša s prestižnim nazivom najbolje oblečenega dojenčka. Poglejte, zakaj!

Profimedia
Rihanna s sinkom Noahom, ki je pri enem letu že pravi maneken.

Barbadoška pevka Rihanna, ena največjih na svetu, je pri 34 letih prvič odkrila čare materinstva. Trenutno se sicer pospešeno pripravlja na rojstvo drugega otroka, ki se bo rodil zgodaj poleti, medtem ko bo njen prvorojenec Noah 13. maja dopolnil eno leto. Čeprav je komajda shodil, pa se deček že lahko pohvali sicer z neuradnim, a vendarle prestižnim nazivom najbolje oblečenega dojenčka. Seveda je za to zaslužna njegova slavna mama, ki ji ni škoda denarja za otroška oblačila ekskluzivnih znamk, pa čeprav jih malček v nekaj mesecih, če že ne tednih, preraste.

Ko se je zvezdnica pred kratkim s sinom v naročju pojavila v javnosti, so modni poznavalci naredili hiter izračun, koliko so stala oblačila, ki jih je imel fantek na sebi. Samo zelena jakna, ki jo je nosil, naj bi stala celo premoženje. Ker je jakna znamke Fendi, se njena cena vrti tam okoli 2300 evrov. Črni Guccijevi škorenjčki, ki jih je imel obute, pa 616 evrov. Oblačila za sina najde Rihanna v glavnem v eni modni trgovini, v kateri se oblači tudi sama. Tudi njeni čevlji in oblačila iz jeansa, ki jih je imela na sebi, naj bi bili iz iste trgovine.