Tuje

Bo še enkrat poskusil z Irino?

S.D.
20. 4. 2023, 16.00
Deli članek:

Hollywoodskega zvezdnika očitno vedno bolj vleče k svoji stari ljubezni in materi njegove šestletne hčerke in zdaj vsi ugibajo, ali bosta prišla spet skupaj.

Profimedia
Bradley Cooper si že od nekdaj želi imeti veliko družino.

Irina Shayk (37), ameriška manekenka ruskih korenin, je bila kar nekaj časa velika ljubezen igralca Bradleyja Cooperja (48). Sad njune ljubezni je tudi deklica Lea De Siene, ki je dopolnila šest let, in zadnji dve leti, odkar njeni starši niso več skupaj, živi z mamico. Irina in Bradley sta se razšla leta 2019, ko naj bi zvezdnik svojo najdražjo med snemanjem filma Zvezda je rojena prevaral z Lady Gaga. Takrat se je Bradley odselil iz skupnega stanovanja na Manhattnu dve ulici stran, z Irino pa sta se dogovorila, da bosta še naprej skupaj skrbela za hčerko.

Profimedia
Mala Lea je Bradleyja in Irino povezala za vedno.

Družinski izleti in sprehodi po mestu v troje so tako kljub ugasli ljubezni postali stalnica v njunem življenju. Pa tudi njuni prijatelji niso več v zadregi, koga povabiti na družinsko kosilo in koga ne, saj vedno prideta skupaj. Uradno naj bi bila še vedno samo prijatelja in nič več, čeprav nekateri, ki so jima blizu, pravijo, da sta prijatelja z ugodnostmi. Se pravi, da občasno tudi spita skupaj.

»Spolno se še vedno zelo privlačita in tega sploh ne skrivata, a žal se tudi prepirata,« pravijo njuni znanci, ki tako potrjujejo domnevo, da ne moreta drug brez drugega, a tudi drug z drugim bolj težko. Težava se skriva v njiju. Oba sta namreč zelo močna egoista, ki hočeta imeti zadnjo besedo. Mala Lea ju je sicer nekoliko prizemljila, da se zdaj po nekaterih besedah razumeta bolje kot prej. Ali je to dovolj, da se še enkrat spustita v razmerje, je pa že drugo vprašanje. Nekaj pa je vendarle uradno znano, in sicer to, da si Bradley želi poleg Lee imeti še kakšnega otroka oziroma veliko družino. In najlepše bi seveda bilo, če bi si jo lahko ustvaril z Irino.