Tuje

Na skrivaj že drugič očka

S.D.
30. 3. 2023, 15.00
Deli članek:

Nekoč znan kot otroška zvezda, kasneje pa kot razvratnež, zadnja leta učiva mirno družinsko življenje, za kar se mora zahvaliti zaročenki in njunim otrokom.

Profimedia
Odkar je očka, je Macaulay čisto spremenjen – srečen in skrben.

Macaulay Culkin in njegova zaročenka Brenda Song sta že decembra postala drugič starša, šele zdaj pa sta veselo novico delila s svetom. Po pisanju revije US Weekly ima zdaj 42 letni igralec še enega sina. S ponosno mamico pa sta sinku dala ime Carson. Njun prvorojenec, ki se je rodil leta 2021, nosi ime Dakota. Macaulay in Brenda sta do medijev zelo zadržana in že pred časom sta dejala, da o svojem zasebnem življenju ne bosta govorila, da pa je vse čudovito in da sta srečna. Njuni prijatelji so veseli, da sta srečna v ljubezni. Še posebej po tistem, ko so bili pred leti hudo zaskrbljeni zaradi Macaulayja, saj se je po njihovih besedah izgubljal. Ko je spoznal zdaj 34 letno Brendo, se je vse obrnilo na boljše. Macaulay je zdaj videti zdrav in srečen, vsa njegova pozornost pa je namenjena njegovi družini.

Profimedia
Macaulay Culkin in njegova zaročenka Brenda Star sta leta 2021 prvič postala starša. Zdaj se je družini pridružil še en fantek.