Tuje

Obraz po meri

T.L.
15. 3. 2023, 17.00
Deli članek:

Hollywoodska igralka ni imela nikoli zadržkov govoriti o sebi in svojem življenju, zato ne preseneča, da je spregovorila tudi o lepotnih popravkih.

Profimedia
Bette Midler je v zadnjih petih desetletjih dosegla veliko uspehov, izdala več albumov, igrala v številnih filmih in prejela kup nagrad. Zdaj predvsem rada počiva in uživa.

Igralka in pevka Bette Midler ni zabavna samo na velikem platnu, temveč tudi na rdeči preprogi. Pred dnevi, ko je na podelitvi nagrad CDGA (nagrade združenja kostumografov) v Los Angelesu prejela nagrado za cenjenega sodelavca, je 77-letna igralka razkrila, da si je dala »malo po meri« narediti svoj obraz. »Čas zna vse zgladiti,« je dejala Bette v svojem govoru. »S tem se ukvarjam že skoraj 60 let in res sem videti čudovito, vem,« se je zabavala, medtem ko je občinstvo vzklikalo. »Na obrazu so mi naredili nekaj novih krojev in rezov. Imam popoln obraz po meri.«

Plastična kirurgija je bila v preteklosti predmet razprave pri zvezdnici, čeprav ni nikoli javno potrdila, da je prestala plastično operacijo, a že v intervjuju za Extra leta 2008 je povedala: »Ali tega ne počnejo vsi? Ko bo res začelo popuščati, bom verjetno res dobro premislila o operacijah.« Bette je takrat tudi povedala, da je res zelo stroga pri hrani in da je njeno drugo ime disciplina: »Res sem disciplinirana. Veliko spim, ne pijem veliko in ne kadim.« Že takrat pa je Bette povedala tudi, da želi svoja stara leta preživeti predvsem v miru in uživati v sadovih svoje dolge kariere.