Tuje

Poškodba hrbta je prehuda

T.L.
26. 2. 2023, 15.00
Deli članek:

Legendarni pevec skupine Black Sabbath pravi, da ne zmote več. Zato se dokončno poslavlja od glasbenih odrov.

Profimedia
Ozzy

Pevec skupine Black Sabbath Ozzy Osbourne (74) je tudi uradno sporočil, da ne bo več nastopal na koncertih, saj je poškodba po nesreči še vedno prehuda. Pevec je tako odpovedal vse evropske koncerte, ki so bili načrtovani za leto 2023. Naj spomnimo, da je večkratni dobitnik nagrade grammy leta 2019 ponoči padel na svojem domu v Los Angelesu. Padec je tudi poslabšal stare poškodbe iz leta 2003, ko je bil udeležen v hudi prometni nesreči, v kateri je utrpel delni zlom hrbtenice.

Glasbenik je tako sporočil: »Mislim, da je to ena najhujših stvari, ki sem jih kadar koli delil s svojimi oboževalci. Zagotovo mnogi veste, da sem pred štirimi leti imel hudo nesrečo, ko sem si poškodoval hrbtenico. Moj edini cilj je bil, da se vrnem na oder. Prestal sem tri operacije, zdravljenje z matičnimi celicami, neskončne terapije in nazadnje prelomno cybernics (HAL) zdravljenje, vendar je moje telo še vedno fizično šibko,« je povedal Ozzy, ki je priznal, da je vedel, da so njegovi oboževalci nestrpni, da bi ga spet videli na odru, in obljubil, da bo njegova ekipa povrnila denar za vstopnice.

»Iskreno sem ganjen zaradi tega, kako ste imeli ves ta čas svoje plačane vstopnice, toda moral sem si priznati, da fizično nisem sposoben nastopiti na prihajajoči evropsko-britanski turneji. Tako močno mi je žal, da vam ne znam povedati z besedami,« je na koncu še zapisal legendarni rocker.